NOR CURIER 930X122

tabără internațională

    Pitești: 23 de elevi premianți vor pleca gratuit în tabără internațională!

    23 de elevi premianți vor pleca în tabăra internațională organizată de Primăria Municipiului Pitești. Mai multe detalii despre acest subiect, AICI: Primăria Pitești trimite elevi în tabără internațională.

    Citiți și: Primăria Pitești trimite elevi în tabără internațională

    Astăzi, copiii au făcut cunoștință cu primarul Cristian Gentea, care le-a oferit, fiecăruia dintre ei, insigna Piteștiului.

    Am avut bucuria de a-i cunoaște pe tinerii care vor fi ambasadorii Piteștiului în Kragujevac!

    Vă asigur că ne onorează prin inteligența și frumusețea lor, cuantificată în mediile de absolvire a acestui an școlar!

    Tabăra pe care municipalitatea le-o oferă în această vară, în Serbia, este un cadou modest în comparație cu performanțele care ne fac mândri de ei!

    Am oferit, fiecăruia dintre ei, insigna Piteștiului, s-o poarte cu drag, departe de casă!

    Cei 23 de tineri vor pleca, în perioada 7 – 17 iulie 2022, în Kragujevac, în tabăra de vară organizată, pe bază de reciprocitate, între orașele înfrățite Pitești – România și Kragujevac – Serbia.

    Același număr de copii, elevi ai școlilor sârbe, vor petrece această perioadă în România.

    Felicitări tinerilor, profesorilor lor și părinților pentru performanța la care au ajuns împreună!”, a scris edilul Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90