930 x122 grota rece

mihail octavian sachelarie

Pitești. A făcut asta o viață! Un mare director, final de carieră

După 43 de ani din viață petrecuți în Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, dintre care 18 ani ca manager, Mihail Octavian Sachelarie a ieșit la pensie.

Citiți și: Adio! Acest tip de pensie DISPARE!

Momentul a fost marcat astăzi la Consiliul Județean Argeș. Cu ocazia acestui eveniment, Mihail Octavian Sachelarie a primit felicitările și mulțumirile președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintelui Adrian Dumitru Bughiu, directorului Direcției Cultură, Turism și Tineret, Roxana Stoenescu, și directorilor instituțiilor de cultură.

Citiți și: Oficial: Milioane de români, pensii mai mari! Data la care vor fi majorate
„O viață întreagă am dedicat-o sociologiei și bibliotecii. Fără dragostea de a face ceva nu poți performa. Avem niște instituții de cultură serioase care trebuie duse mai departe. Până la urmă cultura aduce foarte repede imagine, iar cultura de elită poate aduce și bani. Împreună am realizat multe lucruri frumoase și de calitate pentru cultura din județul nostru. Sunt onorat că am lucrat împreună și o să mai lucrăm dacă acest lucru se mai dorește” – Mihail Octavian Sachelarie.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, i-a înmânat “PLACHETA DE EXCELENȚĂ” pentru întreaga activitate pusă în slujba Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu”, a culturii argeșene și naționale.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Cruceru spune:

    Un om de excepție! A contribuit din plin la răspândirea culturii în Argeș. A descoperit și sprijinit tinere talente.
    Toată stima!
    Îi dorim sănătate și pensie liniștită!

  • Adi spune:

    A muncit de s-a spetit omul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3