New Profesional Consult 930 x 122

acte de vandalism

Pitești. Acte de vandalism aproape de zona 0!

Pitești. Acte de vandalism aproape de zona 0!

Citiți și: Pitești. Nu se poate așa ceva! Orașul, plin de… vandali!

Un cititor al publicației ePitești a trimis, în cursul zilei de astăzi, imagini cu mai multe uși ale unor scări de bloc vandalizate.

Revoltat de situație, acesta povestește că, în cursul nopții trecute, ușile de la intrarea în blocurile 28, 29 și 30 de pe Calea București au fost desenate cu grafitti.

Citiți și: Distracție periculoasă în Prundu! Aruncau cu ouă în mașini la 2 noaptea!

Mâzgălite au fost și alte suprafețe exterioare de la intrările în blocurile cu pricina.

Situația este cu atât mai gravă cu cât unele uși erau proaspăt schimbate, cu mai puțin de o lună în urmă, din banii unor locatari, după cum ne spune omul.

,,Bătaie de joc!

La blocul 30 au vandalizat 2 uși schimbate în urmă cu o lună, sc. C și D, prin contribuția bieților pensionari care își doreau un mediu curat!”, transmite cititorul nostru.

Pitești. Acte de vandalism aproape de zona 0!

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90