930×122 CAPRA 5

acte de vandalism

    Parcul din spatele Primăriei Pitești, recent reabilitat, a fost vandalizat

    Parcul Mirilor din Pitești, din spatele Primăriei, reabilitat recent, a fost vandalizat de persoane necunoscute.

    Citiți și: Pitești. Nu se poate așa ceva! Orașul, plin de… vandali!

    Aspersoarelor din mini-parcul aflat în fața Casei Căsătoriilor – clădire de patrimoniu, cunoscută și sub numele de „Casa Coandă” au fost vandalizate.

    Citiți și: Pitești. Acte de vandalism aproape de zona 0!

    Municipalitatea a realizat în urmă cu câteva zile lucrări de reamenajare în zonă, astfel încât, cuplurile care își leagă destinele prin ceremonia oficiată aici să se poată bucura și de fotografiile acestor momente speciale, realizate în parcul din fața clădirii, supranumit și Parcul Mirilor.

    Reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești se declară revoltați de reaua voință a unor cetățeni, care continuă să comită acte de vandalism, provocând constant pagube pe domeniul public.

    Reamintim că, astfel de acte de vandalism au loc tot mai des pe domeniul public al orașului Pitești. Până nu demult, la doar câteva zile distanță de la inaugurarea Pieței Primăriei, la care s-a lucrat mai bine de un an, au apărut și primele acte de vandalism.

    Aceiași soartă a avut-o și WC-ul public de 400 mii de euro din centrul orașului. Nici acest „proiect de lux” nu a fost păsuit de vandali.

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    7 comentarii

    • MANEA GHEORGHE spune:

      La costurile investițiilor, ce mai costa supravegherea informatică și mentenanța lor?

    • MANEA GHEORGHE spune:

      Cei care asigură ordinea zilei și legea, unde erau!

    • Boni spune:

      Dar educația și bunul simț, unde sunt?

    • Plătitor de taxe spune:

      Avem,politie locală plătită din banii primăriei , unde își desfășoară activitatea ?.dacă în zona primăriei se intampla asa ceva ,ce sa mai vorbim de cartierele mărginașe.in vremea lui ceaușescu politie patrula pe jos acum patrulează cu masini foarte bune dar nu sunt dotate cu paturi de dormit.pe cand primăria va dota cu paturi de dormit acesta masini ?

    • George spune:

      unde e politia locala ? e ghereta aia de localnici fix langa parc, fix langa primarie! pai bine ca stau la umbra pe Trivale in MASINA de serviciu…

    • Irimia spune:

      Poliția locală doarme in primărie împreună cu portarul primariei

    • Cristian spune:

      Am serviciul langa teatru.lucrez doar de noapte.credeti ma ca de la ora 22:00 pana la 6 dimineata nici unbra de Locala nu stiu ce fac…..sau posibil ca dorm in baraca…..chiar o sa incerc sa trec sa vad ce fac ei la ora aia niste putoare de oameni pfff

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90