930 x122 grota rece

piata primariei pitesti

Incredibil! Piața Primăriei dată în folosință azi, deja vandalizată!

Nici bine nu s-a deschis Piața Primăriei și au apărut primele acte de vandalism. Au fost smulse spoturi de lumină din spațiul verde, dar și bănci. Primarul Cristian Gentea a fost cel care a descoperit neregulile, atunci când a ieșit să vadă cum arată piața noaptea.

Citiți și: Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

,,Sunt mai puțin de 8 ore de la accesul liber al cetățenilor în Piața Primăriei și au apărut primele acte de vandalism! Spoturi de lumină din spațiul verde au fost deja smulse.

Citiți și: Acum: Piaţa Primăriei a fost deschisă publicului


Facem apel la piteșteni să ia atitudine împotriva celor care ne fac de râs orașul și ne produc constant pagube în spațiul public! Curând, sperăm, Poliția Locală va reveni în subordinea Primăriei de sub coordonarea Poliției Române și va putea supraveghea și stopa cu mai multă eficiență actele iresponsabile ale persoanelor fără bun simț!
Civilizația la care aspirăm începe cu responsabilitatea fiecăruia dintre noi! Haideți să avem grijă de orașul nostru!”, este mesajul transmis de Cristina Munteanu, consilierul primarului Cristian Gentea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Laur Laur spune:

    Comunitari, undes??

  • Valcea iulian spune:

    Bună seara!
    Autoritățile sa își facă treaba sa nu lase lucrurile asa!
    Dacă le lăsăm asa vor m ai face pe viitor și alții!
    Hai sa le dam un exemplu (amenda în urma vizionarii imaginilor din dotare) și ceilalți sa nu m ai aibă curaj!
    Aștept vesti !

  • Cetateanul Ingrijorat spune:

    S-a umplut orasul de fel si fel de personaje
    de prin localitatile invecinate si nu numai ale orasului nostru. Tot felul de pramatii cu clase mai putine ca trenul si cu un comportament deprins din muzica din trendingul youtube..rusine Pitesti ca s-a ajuns aici .

  • Stefan spune:

    Ieri in stația de la treatru era un grup de o anumită etnie, că tig… nu avem voie sa le mai zicem, ce stăteau cu picioarele pe bănci. Se tot urcau într-un copac, doreau dinadins să demonstreze că nu au trecut de nivelul primată.
    M-am uitat după un „angajat la stat în uniformă” dar nu găseai unul nici trăgeam cu tunul, înainte era un punct la poliție locale in centru langa RDS.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3