930×122 CAPRA 5

food truck

CENTRUL PITEȘTIULUI DEVINE UN URIAȘ FAST FOOD

Centrul Piteștiului devine un uriaș fast food. În Piața Primăriei Pitești va fi organizat un nou Street Food Festival.

Citiți și: Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

Evenimentul culinar va avea loc în perioada 17-19 mai 2019, cu ocazia Zilelor Municipiului Pitești.

“Venim pregătiți cu burgeri gătiți după rețete din lumea întreagă, pulled pork savuros, cei mai buni hot-dogs pe care i-ați gustat vreodată, sandwich-uri proaspete, clătite cu ciocolată, înghețată și multe altele”, anunță organizatorii.

Citiți și: Incredibil! Piața Primăriei dată în folosință azi, deja vandalizată!

În Pitești, prima ediție a festivalului (foto) s-a desfășurat în mai anul trecut, atunci când din Piața Primăriei și până la Biblioteca Județeană la zeci de food truck-uri au fost oferite la vânzare, printre altele, numeroase rețete de burgeri, de hot dogs, de tacos și burritos pregătite ca în Mexic, de paste italiano vero cu sosuri alese, de grills și barbeques ca în America, dar și de deserturi precum clătite, înghețată sau waffles. Au fost amenajate în aer liber și spații speciale, cu mese și bănci din lemn, pentru cei care au frecventat festivalul și care au dorit să guste din varietatea de preparate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90