Donaris 930 x 122

street food festival

STREET FOOD FESTIVAL SE AMÂNĂ

Street Food Festival se amână. Evenimentul culinar ar fi trebuit să aibă loc în Piața Primăriei în perioada 17-19 mai 2019, cu ocazia Zilelor Municipiului Pitești.

Citiți și: UN NOU STREET FOOD FESTIVAL ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

„Prieteni dragi din Pitești, avem o veste importantă. Din motive logistice, suntem nevoiți să amânăm festivalul din acest weekend.

Dar fiți fără griji, vă vom vizita în luna iunie, cu street-food delicios și concerte senzaționale, așa cum v-am obișnuit deja!”, transmit organizatorii, care precizează că Street Food Festival se va desfășura între 21 și 23 iunie 2019.

Citiți și: SE PREGĂTEȘTE UN NOU STREET FOOD FESTIVAL ÎN PITEȘTI

În Pitești, prima ediție a festivalului (foto) a avut loc în mai anul trecut, atunci când din Piața Primăriei și până la Biblioteca Județeană la zeci de food truck-uri au fost oferite la vânzare, printre altele, numeroase rețete de burgeri, de hot dogs, de tacos și burritos pregătite ca în Mexic, de paste italiano vero cu sosuri alese, de grills și barbeques ca în America, dar și de deserturi precum clătite, înghețată sau waffles.

Au fost amenajate în aer liber și spații speciale, cu mese și bănci din lemn, pentru cei care au frecventat festivalul și care au dorit să guste din varietatea de preparate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90