930 x122 grota rece

piata primariei

STREET FOOD FESTIVAL ȘI CONCERT ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Street Food Festival și concert în Piața Primăriei. În weekend-ul 21-23 iunie 2019, în Piața Primăriei Pitești va fi organizat un nou Street Food Festival. Organizatorul evenimentului anunță că în perioada festivalului va avea loc și un concert.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

”Venim pregătiți cu burgeri gătiți după rețete din lumea întreagă, pulled pork savuros, cei mai buni hot dogs pe care i-ați gustat vreodată, sandwich-uri proaspete, clătite cu ciocolată, înghețată și multe altele (…) Pe scena gusturilor vor urca Fab Morvan (ex Milli Vanilli), Zoli TOTH și Vama.

Dacă vreți să știți ce mai aducem cu noi, nu mai stați pe gânduri și bifați în calendar un weekend cu cele mai bune foodtruck-uri din România și un show de neuitat pe scena street food din Piața Primăriei!”, transmite organizatorul.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Inițial, Street Food Festival trebuia să se desfășoare în perioada 17-19 mai 2019, cu ocazia Zilelor municipiului Pitești. ”Din motive logistice”, evenimentul a fost amânat pentru luna iunie.

În Pitești, prima ediție a festivalului (foto) a avut loc în mai anul trecut. Din Piața Primăriei și până la Biblioteca Județeană la zeci de food truck-uri au fost oferite la vânzare, printre altele, numeroase rețete de burgeri, de hot dogs, de tacos și burritos pregătite ca în Mexic, de paste italiano vero cu sosuri alese, de grills și barbeques ca în America, dar și de deserturi precum clătite, înghețată sau waffles.

Au fost amenajate în aer liber și spații speciale, cu mese și bănci din lemn, pentru cei care au frecventat festivalul și care au dorit să guste din varietatea de preparate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90