930×122 CAPRA 5

concert

Piteștiul va avea concert de Revelion şi foc de artificii!

În cadrul conferinței de presă a Primăriei Pitești, susținută în această dimineață, primarul Cristian Gentea a anunțat oficial că în Pitești se va organiza un concert de Revelion, dar și un foc de artificii, la miezul nopții, pentru a marca trecerea dintre ani.

Citiți și: Filarmonica Pitești, pe ritmuri de jazz simfonic american

De asemenea, acesta a precizat că, din cauza pandemiei, evenimentul nu va fi la fel de fastuos ca în anii trecuți, în care și prețul de achiziție a fost unul foarte mare.

Probabil mă veți întreba și dacă vom avea concert de Revelion. Suntem în procedură de achiziție pentru un concert și un foc de artificii. În 2019 a costat 2 miliarde jumate, acum va fi mult mai puțin. Nu facem ceva extraordinar, dar nu putem nici să nu facem nimic. Vrem să facem ceva frumos și decent.”, a declarat edilul municipiului.

Citiți și: Pitești: De Simfonie, în Lunca Argeșului, s-o facem lată, încă o dată!

Ca de fiecare dată, evenimentul se va desfășura în Piața Primăriei.

Primarul nu a precizat ce artiști vor urca pe scenă și nici programul. Cel mai probabil, aceste detalii vor fi stabilite zilele ce urmează, iar ulterior municipalitatea le va face publice.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Theo spune:

    Piata primariei este un spatiu neadecvat pentru concerte.Tot spatiu de la Casa Sindicatelor este mai bin.Mai mare si cu o vizibilitate sporita.

570 X 90 CUMPANA 3