New Profesional Consult 930 x 122

concert

Piteștiul va avea concert de Revelion şi foc de artificii!

În cadrul conferinței de presă a Primăriei Pitești, susținută în această dimineață, primarul Cristian Gentea a anunțat oficial că în Pitești se va organiza un concert de Revelion, dar și un foc de artificii, la miezul nopții, pentru a marca trecerea dintre ani.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

De asemenea, acesta a precizat că, din cauza pandemiei, evenimentul nu va fi la fel de fastuos ca în anii trecuți, în care și prețul de achiziție a fost unul foarte mare.

Probabil mă veți întreba și dacă vom avea concert de Revelion. Suntem în procedură de achiziție pentru un concert și un foc de artificii. În 2019 a costat 2 miliarde jumate, acum va fi mult mai puțin. Nu facem ceva extraordinar, dar nu putem nici să nu facem nimic. Vrem să facem ceva frumos și decent.”, a declarat edilul municipiului.

Citiți și: Voltaj, mega – concert în Pitești!

Ca de fiecare dată, evenimentul se va desfășura în Piața Primăriei.

Primarul nu a precizat ce artiști vor urca pe scenă și nici programul. Cel mai probabil, aceste detalii vor fi stabilite zilele ce urmează, iar ulterior municipalitatea le va face publice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Theo spune:

    Piata primariei este un spatiu neadecvat pentru concerte.Tot spatiu de la Casa Sindicatelor este mai bin.Mai mare si cu o vizibilitate sporita.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90