EcoMoto 930×122

concert

Pitești. Ștefan Bănică Jr, concert de zile mari la Simfonie

Pitești. Concert de zile mari azi în Lunca Argeșului!

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Update. Ora 21.00

A început super concertul lui Ștefan Bănică JR.

Citiți și: Pitești. Record de spectatori la concertul lui Ștefan Bănică Junior!

 

Acesta s-a lăsat așteptat de miile de oameni prezenți la super concertul organizat de Primăria Pitești cu ocazia Simfoniei Lalelelor!

Știrea inițială

Simfonia Lalelelor vă așteaptă astăzi, 22 aprilie, în a doua zi a festivalului, cu mai multe manifestări în zona scenei din Lunca Argeșului:

Cel mai important moment al zilei este între 19:00 – 21:30 când are loc un Spectacol extraordinar – prezentator Dan Negru – cu Ștefan Bănică Junior.

În deschidere este programat un recital Vescan.

De asemenea, în parcul Lunca Argeșului puteți admira grădinile de flori, pavilionul expozițional și târgul de flori.

Pentru copii sunt pregătite o mulțime de atracții: picturi pe față, magicieni, ateliere de creație, animatori, Aventura parc.

Zona de picnic a fost reamenajată astfel încât toată familia să se poată relaxa, în aer liber, în cele trei zile de festival.

Sursă foto: anchetaonline.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Georgică spune:

    Să ne spună Gentea cît a costat să cînte Veta și chiuveta! Să repare străzile… , însă știe să arunce banii pe concerte și semafoare !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90