Donaris 930 x 122

piata primariei pitesti

TOALETE SUBTERANE ȘI BĂNCI DE BETON ARMAT, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI. ÎN CE STADIU E REABILITAREA ZONEI

Lucrările proiectului „Reabilitare Piața Primăriei’’ continuă. Terasamentul se află, potrivit Primăriei Pitești, în „stadiul de piatră spartă, urmat de turnarea betoanelor rutiere – suport pavaj granit”.

Citiți și: Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

„Până la acest moment, s-au realizat în proporție de 80% etapele următoare: construcția toaletelor subterane, instalarea rețelelor electrice exterioare (cămine de tragere, țeavă corugată protecție cabluri electrice, relocare stâlpi iluminat), precum și execuția băncuțelor din beton armat.

De asemenea, se lucrează la rețelele de scurgere a apelor, iar fundațiile pentru stâlpii suport instalație iluminat de iarnă și rețelele sanitare exterioare (sistemele de irigare subterane, hidranți și alimentare cu apă) sunt foarte aproape de finalizare”, precizează autoritate publică locală.

Citiți și: Video – Spectacol în Piața Primăriei din Pitești, în acest weekend

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3