EcoMoto 930×122

piata primariei pitesti

PRIMARUL GENTEA, NEMULŢUMIT! PROIECTANTUL NOII PIEŢE A PRIMĂRIEI A FĂCUT CE AU VRUT MUŞCHII LUI

Unul dintre cele mai importante proiecte în curs la Piteşti este cel de modernizare a Pieţei Primăriei. În conferinţa de presă care a avut loc astăzi, primarul Gentea a criticat anumite aspecte ce ţin de acest proiect.

Citiți și: Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

Deşi edilul apreciază că au început lucrările şi ritmul este unul bun, nu acelaşi lucru a declarat despre felul în care va arăta noua zonă centrală.

Edilul NU este mulţumit de soluţia aleasă prin prisma esteticii noii pieţe.

Citiți și: Incredibil! Piața Primăriei dată în folosință azi, deja vandalizată!

„S-a adus şi granitul, se lucrează inclusiv sâmbetele şi duminicile, vor lucra şi de sărbători. Sunt nemulţumit (şi precis veţi observa şi dvs.) de soluţia aleasă de proiectant ca design, desen. Au fost mai multe idei, cu nişte raţe plecând de la fântână, altele cu nişte semicercuri, dar s-a ales cu totul şi cu totul altceva. Proiectantul nu a vrut să semneze absolut nimic dacă nu se alegea soluţia lui.  Eu înţeleg ca beneficiarul (Primăria Piteşti) să decidă cum arată lucrarea. Acum nu mai am ce să mai fac, aştept să se termine şi cetăţenii să nu se mai uite peste gard. Sper să termine în primele zile ale lunii ianuarie”, a declarat primarul Gentea.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Constantin spune:

    Gentea,vino să vezi ce trafic e in Pitești, bară la bară!!! Lasă dracu piața…

  • Stefan spune:

    @Constantin, pai daca e trafic bara la bara mai lăsați mașinile și proprietarii acestora acasă. Se zice că e pandemie și nu trebuie să stați cu orele la supermarket.
    Se lucrează la lățirea unor străzi dar cat spatiu poți avea într-un oraș de dimensiunile Piteștiului? Sunt familii cu 3 membrii ci 3 mașini, fiecare pleacă cu mașina lui. Propuneți să facă străzi suspendate în Pitești?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90