930×122 CUMPANA 5

caravana racilor

OKTOBERFEST I-A SCOS PE PITEŞTENI DIN CASĂ

Oktoberfest i-a scos pe piteşteni din casă. În Piaţa Primăriei din Piteşti s-a dat astăzi startul festivalului de bere Oktoberfest.

Citiți și: Piteștiul va avea concert de Revelion şi foc de artificii!

În cadrul acestuia se desfăşoară şi Caravana Racilor, food-truck-uri cu fructe de mare, raci, scoici, rapane, caracatiță sau homar fiind amplasate în Piaţă.

Preţurile preparatelor încep de la 12 lei şi pot ajunge la 50 de lei, în funcţie de porţie. Puteţi cumpără 500 de grame de raci fierţi la 35 de lei, 200 de grame de creveţi în sos de vin la 35 de lei, 200 de grame de creveţi pane la 25 de lei sau 200 de grame de tentacule în sos picant la 30 de lei. În afară de fructe de mare, piteştenii mai pot găsi la tarabele cu mâncare şi preparate mexicane Sombrero, o porţie costând 12 lei.

Citiți și: Acum: Piaţa Primăriei a fost deschisă publicului

În Piață a fost montat un cort imens, acolo unde piteştenii au parte de muzică şi preparate culinare. Puteți cumpăra mici, ciolan sau pui rotisat, o porție costând între 5 şi 8 lei. De asemenea, berea, „vedeta” evenimentului, o puteți găsi la 6, 7 sau 8 lei.

Sute de piteşteni au fost prezenți la deschiderea festivalului, formând cozi la tarabele cu mâncare.

Evenimentul se va desfăşura zilnic, între orele 11 și 23, până duminică, 7 octombrie 2018.

Vă reamintim că în Piaţa Primăriei au mai fost organizate în acest an festivaluri similare, precedentul având loc în luna august (subiectul pe larg și imagini, AICI).

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3