930 x122 grota rece

alertă

Pitești. Alertă alimentară la un mare lanț de magazine

Pitești. Alertă alimentară la un mare lanț de magazine

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Clienții magazinelor Auchan din țară și, implicit, din Pitești, sunt avertizați să nu consume un anumot produs.

„Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectueaza rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) ca masura de precautie pentru protectia consumatorilor, mentionat mai jos.

Citiți și: Cărucioarele surpriză cu -65% reducere în 26 de hipermarketuri Auchan

Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de productie, a fost introdusa o proteina din lapte care nu era destinata produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reactii alergice la persoanele care sufera de o alergie la proteinele din lapte.

Pentru persoanele care nu sufera de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restrictii. Persoanele care au achizitionat acest produs si care sufera de alergii sunt rugate sa nu il consume, sa il returneze la Serviciul Clienti din magazinul Auchan de unde l-au cumparat si vor primi înapoi contravaloarea lui. Prezentarea bonului fiscal nu este necesara”.

AICI puteți verifica loturile afectate.

Pe lista făcută publică pe site-ul Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, sunt și Auchan Pitești – Găvana și Auchan Pitești – Bradu.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Geo spune:

    Personal consider ca în foarte multe alimente oferite în marile magazine sunt mai multe elemente chimice nocive decât în laborator de chimie. Domnilor Guvernanți pana când veți continua batjocura romanilor. Ii îmbolnăviți cu bună știință ca mai apoi sa le oferiți medicamente care nu vindeca dar care ii fac dependenți de produsele farmaceutice. În România standardele alimentare impuse marilor lanțuri de magazine sunt altele. Cumpărăm aceleași produse ca în occident dar calitatea acestora este alta. Oare nu va mai saturati de banii ca tot în 2 mp pătrați mergeți.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3