Donaris 930 x 122

apa canal

Pitești. Anunț extrem de important!

Pitești. Anunț extrem de important!

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești este preocupată de furnizarea unor servicii de calitate și depune eforturi pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse.

Astfel, în vederea eficientizării activității și îmbunătățirii relațiilor cu clienții săi, serviciile de proiectare pentru branșamente apă, racorduri canalizare menajeră și separării de rețele aflate în administrarea societății și extinderea de rețele de alimentare cu apă și canalizare vor putea fi întocmite și de alți agenți economici.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

În acest sens a fost demarată procedura de selecție și agreere a agenților economici.

Pitești. Anunț extrem de important!

Agenții economici interesați vor depune documentele necesare la Ghișeul Unic al societății, situat în Pitești, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, în termen de 30 zile calendaristice de la publicarea metodologiei de selecție/agreere.

Se află postată pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secțiunea „Clienți-Metodologie de Selecție/Agreere pentru proiectare”.

La depunerea solicitării, se va achita taxa de selecție în vederea agreerii cât și verificare a documentelor, în valoare de 500 lei, inclusiv TVA.

Ulterior termenului menționat, orice agent economic care îndeplinește condițiile de selecție/agreere poate depune solicitare”, transmite societatea.

Pitești. Anunț extrem de important!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Noe spune:

    Pot acești subcontractori sa racordeze canalul direct în râul Argeș , să nu va mai obosiți d voastră AC2000 să poluați acest râu de 10 ani in zona deversării stației de epurare din subordine circa 2km in aval ,la Prundu,de au dispărut până și broaștele,de pește nici nu mai vorbim?
    Garda de mediu condusă politic ,Apele române condusă politic,Primărie condusă politic??????
    Sa vina odată apocalipsa. Deșteaptate române!!!

  • Mi Shu spune:

    Incerc de cativa timp sa fac cont la Apa Canal 2000 . Nu functioneaza . In 2023 exista o astfel de firma . Le trebuie o saptamana minim sa expedieze facturile . Bine ca nu percep majorari le depasirea termenului de plata cu cateva zile .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90