EcoMoto 930×122

rata de vaccinare școli

Pitești, Argeș: Școlile unde profesorii sunt nevaccinați, iar elevii riscă online-ul

În contextul în care incidența cazurilor este în continuă creștere în Pitești, ieri, orașul depășind primul prag de infectare (1,12/1.000 de locuitori), mai multe unități de învățământ riscă să-și pună lacătul pe porți și să se mute în regim online.

Citiți și: Argeş: Rata de vaccinare în şcoli, actualizată. Vezi lista completă

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că rata de vaccinare din unele școli nu depășește nici acum procentul de 60%.

Reamintim faptul că, conform declarațiilor ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, în momentul în care incidența dintr-o localitate depășește pragul de 3 la mie, instituțiile de învățământ din localitate respectivă care au rata de vaccinare sub 60% în ziua de vineri se vor muta în online.

Iată care sunt unitățile de învățământ din Pitești care riscă să-și mute activitatea didactică în online, conform datelor înregistrate vineri, 7 ianuarie 2022: 

Menționare importantă: Vineri 14 ianuarie, Inspectoratul Școlar Județean Argeș va transmite un alt raport, cu privire la schimbările înregistrate de-a lungul săptămânii privind vaccinarea în rândul profesorilor.

LICEUL TEOLOGIC „ELIM” PITEȘTI PITEȘTI – 15,78%

ȘCOALA POSTLICEALĂ „CAROL DAVILA” PITEȘTI PITEȘTI – 47,06%

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL „ISTEȚEL” PITEȘTI PITEȘTI – 55,55%

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MARIN PREDA” PITEȘTI PITEȘTI – 56,17%

COLEGIUL TEHNIC „ARMAND CĂLINESCU” PITEȘTI PITEȘTI – 58,23%

Nici la nivelul județului lucrurile nu stau tocmai bine. În momentul de față există unități de învățământ în care niciun cadru didactic nu s-a vaccinat, rata de imunizare fiind 0.

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL PĂDUROIU DIN DEAL POIANA LACULUI – 0,00

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL SĂMARA POIANA LACULUI – 0,00

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR. 1 POIENARII DE MUSCEL POIENARII DE MUSCEL – 0,00

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL „ACAD.PROF.UNIV. ION ANGELESCU” STRÂMBENI CĂLDĂRARU – 0,00

ȘCOALA PRIMARĂ „ÎNV. CONSTANTIN MIHALCEA” BURDEA CĂLDĂRARU – 0,00

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL VĂLENI CĂLINEȘTI – 0,00

ȘCOALA PRIMARĂ RADU NEGRU CĂLINEȘTI – 0,00

Astfel, conform situației, în valul 5 al pandemiei, se pare că tot mai multe școli din județul Argeș riscă să se închidă, având în vedere procentele scăzute de vaccinare din rândul personalului didactic.

Foto principal – Școala Gimnazială Marin Preda Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90