EcoMoto 930×122

containere îngropate

Pitești. Așa, da! Se poate și la noi!

Pitești. Așa, da! Se poate și la noi!

Citiți și: Nu pierde ultima zi în care Caravana Plata cu PET se află la Carrefour Pitești!

Eforturile depuse prin campaniile de informare a cetățenilor cu privire la reciclarea deșeurilor încep să dea roade!

În ultima perioadă, după ce containerele îngropate au fost date în folosință, a fost pus la dispoziția oamenilor personal de la Salubritate și de la Poliția Locală.

Citiți și: Pitești. Salubritatea, informație importantă pentru abonați!

Scopul acestora a fost să îndrume locuitorii care nu știu să recicleze sau să folosească noile containere.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești AICI. – Pitești. Cum poți folosi corect un container –

De asemenea, tot în scopul reciclării corecte, personalul de la Salubritate a desfășurat o campanie de informare prin lipirea de afișe la scările blocului, ce conțin informații despre colectarea separată a deșeurilor.

Puteți re (citi) acest subiect AICI: – Pitești. Salubritatea, informație importantă pentru abonați! –

Pitești. Așa, da! Se poate și la noi!

Se pare că informațiile transmise de către personalul menționat au fost foarte utile pentru oameni!

Locuitorii cartierului Trivale au fost surprinși, în urmă cu puțin timp, acordând mare atenție sortării deșeurilor.


Bucuros de implicarea piteștenilor este și edilul Cristian Gentea, care le transmite un mesaj de mulțumire:

,,Piteștenii apreciază introducerea platformelor de colectare selectivă a deșeurilor și încep să fie foarte atenți cu privire la modul de utilizare.

Le mulțumesc tuturor!

Sunt convins că împreună vom reuși să avem un oraș așa cum ni-l dorim cu toții: curat, datorită oamenilor responsabili!

Imaginile următoare prezintă modul în care situația s-a schimbat în bine, în cartierul Trivale!”, se arată în mesajul primarului postat pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Minca marian spune:

    o sa se comenteze ca sunt îngropate adanc ca nu sunt vopsite corespunzător ca nu sunt la scara blocului etc etc

  • Un cetatean spune:

    @ Minca Marian – Evident ca pot exista astfel de comentarii, esti tampit? Pai ce vrei, bai, desteptule, sa iau autobuzul ca sa ajung la ghena cand duc gunoiul? Sau sa ghicesc eu ce reprezinta culoarea respectiva? In loc sa fii un pupincurist al adminstratiei lui nea Semafor, ar trebui sa stii ca in celelalte tari europene unde se aplica acest sistem de reciclare cetatenii primesc reduceri la costurile serviciilor de salubritate fiindca fac o munca din care salubritatea scoate bani predand acele deseuri reciclabile catre parteneri industriali. Macar si numai pentru deranjul ca trebuie sa-mi depozitez in casa vreo 4-5 pungi separate pentru diverse deseuri si tot ar trebui sa primesc o reducere la salubritate. Ba, desteptule, administratia locala nu exista ca sa faca profit pe spinarea cetatenilor, ci din contra, ca sa le asigure cele mai bune servicii la costuri cat mai reduse, ca d-aia platim taxe si impozite. Dar la noi se practica sistemul asta, daca esti patron prieten cu cine trebuie la primarie primesti un contract de prestare servicii din care scoti o groaza de bani pe niste investitii de doi lei. L-ai auzit pe nea Semafor ca a scazut pe undeva tariful la salubritate in zonele unde a pus containerele alea?

  • Eleonora spune:

    Poate se face ceva și cu needucații care parchează exact pe locurile marcate cu interzis din dreptul containerelor de gunoi, împiedicând astfel accesul mașinii care ridică gunoiul. Când ne civilizăm și noi?

  • Barbu Iuliana spune:

    Eu una sunt mulțumită, că în sfîrșit se face ceva cu colectarea selectivă a deșeurilor. Dar deșeurile textile, cum si unde se colectează? Am saci cu haine si alte textile pe care nu am unde să le duc . Dacă le duc la „țara ” , își aleg două, trei lucruri și restul îl aruncă pe malul apelor.
    Poate se „îndură ” cineva (cine trebuie !) , să colecteze și aceste textile.

  • Miron Rotaru spune:

    Cum faci selecția la bloc, cu bucătărie mica,unde ții pungile cu gunoi,pe masa,pe blatul cu vase,sub masa,ca n-am înțeles? Mai sunteți timpiti cu selecția gunoiului la bloc.De ce nu face selecția cel care ridica gunoiul.Pai dacă nu are instalatie de selectare a gunoiului înseamnă ca operatorul care ridica gunoiul nu e eligibil Cum a fost ales domnule primar.Ce spaga qti primit?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3