930 x122 grota rece

circulație îngreunată

Pitești. Atenție, șoferi! Se lucrează pe un drum intens circulat din oraș

Pitești. Atenție, șoferi! Se lucrează pe un drum intens circulat din oraș

Citiți și: Schimbare majoră la Primăria Pitești! S-a anunțat ACUM

În cursul zilei de ieri au început lucrările de reabilitare pe strada Egalității din Pitești.

Circulația este restricționată și se va face pe o singură bandă:

Citiți și: Investiție într-o școală din Pitești. Ce s-a schimbat

,,Primăria Municipiului Pitești anunță începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Egalității, pe o lungime de 0,517 km – porțiune pe care circulația autovehiculelor se va face pe o singură bandă, până la finalizarea acțiunii.

Executantul lucrărilor este Asocierea SC SELCA SA (lider) cu SC SIRIUS PROIECTARE STUDII SRL și subcontractant SC AQVA TERMO SANIT SRL, valoarea contractului fiind de 1.655.129,54 lei inclusiv TVA, cu termen de execuție de trei luni – lucrările se vor încheia în toamna acestui an.

În cadrul investiției, vor fi reabilitate suprastructura și sistemul rutier, vor fi realizate trotuarele și vor fi aduse la cotă și reînnoite capacele căminelor de canalizare și ale răsuflătorilor de gaze, precum și grătarele gurilor de scurgere și cutiile de protecție ale hidranţilor.

Pitești. Atenție, șoferi! Se lucrează pe un drum intens circulat din oraș

Vor fi realizate, de asemenea, racorduri cu străzile laterale.

Pentru siguranța circulației, vor fi refăcute semnalizările și marcajele rutiere, după finalizarea lucrărilor.

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită în zonă, pe parcursul derulării acestei acțiuni, respectând semnele de circulație și viteza legală, și ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-i că rezultatul acestui demers va îmbunătăți vizibil condițiile de circulație pe strada Egalității.” este mesajul transmis de municipalitate.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook Primăria Municipiului Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90