930 x122 grota rece

semafor defect

Pitești. Atenție! Zonă cu pericol de accidente!

Pitești. Atenție! Zonă cu pericol de accidente!

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Pericol de accidente în intersecția Bd. Republicii – C.A Rosetti.

Din cauza fenomenelor meteorologice extreme de azi noapte, semaforizarea din zona menționată mai sus este nefuncțională.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Municipalitatea atrage atenția participanților la trafic și vine cu rugămintea de a circula cu prudență și de a respecta indicatoarele rutiere.

Pitești. Atenție! Zonă cu pericol de accidente!

Primăria Pitești informează:

,,În urma condițiilor meteorologice extreme înregistrate în ultimele ore, semaforizarea din intersecția Bd. Republicii – C.A. Rosetti este temporar nefuncțională.

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu prudență și să respecte indicatoarele rutiere din zonă pentru evitarea incidentelor.”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cezar spune:

    Aici se vede calitatea semafoarelor ‘made for’ Primaria Pitesti. Sa fie multe si proaste, comision sa iasa mult, ca la turci si italieni merge treaba si asa, stiu baietii naravul romanilor si se conformeaza. Cele de la intersectia cu Calea Bucuresti(partea de sus) nu mai merg la nici doua luni dupa instalare. Ce este dubios aici? Sa ne raspunda si noua Pimaria, dar sa o faca pana face receptia….din BIROU!

    RUSINE, RUSINE, RUSINE!

  • Cristian spune:

    Ieftin si bun ,si Spaga mare ….la anul si la multi ani !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90