930 x122 grota rece

azil clandestin

Pitești. Azil clandestin în Prundu! Bătrâni cazați ilegal

Pitești. Azil clandestin în Prundu! Bătrâni cazați ilegal

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

„În după-amiaza zilei de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au deplasat la un imobil din municipiul Pitești, despre care au rezultat indicii cu privire la posibila desfășurare de activități specifice de cazare și îngrijire de persoane vârstnice, fără autorizație.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, împreună cu reprezentanții mai multor instituții cu atribuții de control, au fost identificate 6 persoane, toate cu domiciliul în imobilul în cauză, acestea fiind proprietara imobilului, de 56 de ani, precum și alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 55 și 88 de ani, printre care mama proprietarei imobilului, alte două persoane, de 74 și 78 de ani, puse sub interdicție prin hotărâre a instanței de judecată, pentru care tutorele stabilit este tot femeia de 56 de ani, precum și alte două persoane, de 59 și 55 de ani, ambele cu afecțiuni medicale, pentru care verificările continuă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități pentru care legea cere autorizație ori exercitarea acestora în alte condiții decât cele legale, conform art. 348 din Codul Penal.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliția Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Marius spune:

    Asta e România o țara unde fiecare face ce vrea ca nu exista legi clare și totul e interpretabil și lăsat pt șpăgi.

  • Gicu spune:

    Brief: proprietara 55ani, mama-ruda, 2pers 77,78ani și încă 2 pers 55,56ani cu handicap. Lipsea cartea de munca de asistent social pe care Primăria refuza s-o facă ca sunt locuri puține. Un asistent la 6 persoane? În spital care e norma? Băgați-vă mințile în cap!

  • Mihaela Florea spune:

    Pai numai la Pitești nu sunt bani pt asistent personal! În restul tarii,mai ales la sate, sunt destui!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3