930 x122 grota rece

eci company

Pitești. Bătaie de joc pe bani publici! Teren dat în folosință în 2021, distrus!

Pitești. Bătaie de joc pe bani publici! Teren dat în folosință în 2021, distrus!

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Celebrul teren de sport din municipiul Pitești de lângă școala ”Marin Preda” (fosta nr. 10) din zona Expo Parc, supranumit „San Siro”, pare a fi blestemat!

A fost nevoie de ani de zile și mai mulți edili în fruntea orașului pentru ca terenul să fie reabilitat. Inaugurat în toamna anului 2021 (detalii și amănunte AICI), terenul a fost „pus la pământ” în câteva luni de zile.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Publicația noastră a atras atenția asupra problemei la momentul respectiv. Informații pe larg, AICI – Pitești. Șocant! Cum arată „San Siro” după niciun an de la inaugurare

După cum preciza atunci pentru ePitești primarul Cristian Gentea, firmei care s-a ocupat de lucrări i s-a cerut în repetate rânduri să refacă suprafața de joc. „Este lucrare făcută de ECI Company și este în garanție. Le-am spus de mai multe ori! Zic că au făcut, că au refăcut. Ne-au terminat!” – declarația completă din iulie 2022, AICI.

Acum, terenul iar trebuie reparat!

„San Siro” o ține din reparații în reparații. Din cauza, cel mai probabil, a unei execuții neadecvate, suprafața de joc este din nou plină de găuri. Este un semnal de alarmă că lucrările fie au fost făcute de mântuială, fie cu materiale de proastă calitate … fie ambele situații. Asta vor stabili, însă, experți.

Noi vă arătăm cum se prezintă în acest moment San Siro. Imaginile de mai jos au fost realizate luni, 22 mai 2023:

 

„Mâine o să se apuce de el, să repare, să completeze cu tartan suprafețele care au ajuns la ciment, urmând ca în perioada următoare, dacă permite vremea, să nu plouă, să îl revopsească”, declară în exclusivitate pentru ePitești directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, Gheorghe Zaharia.

Zaharia ne-a dat asigurări că, în cazul în care vor continua să existe probleme cu terenul de la „San Siro” o să se ia măsuri. Deocamdată, lucrarea este încă în garanție, iar ECI Company trebuie să se ocupe.

„Mai e până expiră perioada de garanție.. dacă ei astupă acum și o ascund, o să apară din nou. Bineînțeles că o să facem ceea ce este legal, nu o să lăsăm așa lucrurile. Recepția finală o să o fac atunci când expiră termenul.

Dacă nu este în regulă, îi pun în vedere să facă reparațiile, dacă nu, are garanția oprită, nu îi dau banii și fac cu banii opriți din garanție”, mai explică Zaharia.

Vom urmări subiectul!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Alin Ghita spune:

    dar cu terenul de sport care este la fel pe Teilor,suprafață de teren este la fel,gardul rupt,la scoala Ion Pillat,ce facem?…se rezolva pana în alegeri?…ce facem ,rezolvam pana în alegeri?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3