SMART KIDS 930X122

san siro

Pitești. Șocant! Cum arată „San Siro” după niciun an de la inaugurare

Pitești. Șocant! Cum arată „San Siro” dupa nici un an de la inaugurare.

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

Nici măcar un an nu a trecut de la reabilitarea și inaugurarea vestitului teren de sport din municipiul Pitești, și anume terenul supranumit „San Siro”, de lângă școala ”Marin Preda”, fosta nr. 10, zona Expo Parc, că deja arată groaznic.

După fix nouă luni de când a fost deschis publicului larg, suprafața terenului este relativ distrusă, așa cum se poate observa și în clipul video de mai jos.

Citiți și: Tupeu! Firma care ia la mișto Primăria Pitești! Investiție șoc și groază!

Imaginile VIDEO surprinse astăzi sunt elocvente! Totodată, puteți vedea și imaginile surprinse anul trecut la inaugurare, în septembrie:

 

Vă reamintim că terenul San Siro are o lungă istorie în spate. De șapte ani și trei primari a fost nevoie ca acesta să fie în sfârșit reabilitat.

Prima promisiune despre refacerea terenului a fost făcută în luna noiembrie a anului 2014, pe vremea când Cornel Ionică era viceprimar al municipiului Pitești, iar Tudor Pendiuc edil. Între timp, viceprimarul a ajuns primar, având un mandat de 4 ani la ”cârma” instituției.

În luna noiembrie a anului 2020, locul i-a fost luat de Cristian Gentea.

Astfel, după multe schimbări produse atât în oraș cât și la conducerea acestuia, după multe termene de finalizare încălcate, în toamna anului trecut, fix pe data de 13 septembrie 2021, San Siro și-a deschis porțile și a fost luat cu asaltat de copii și părinți deopotrivă, care după ani întregi vedeau cum promisiunile au devenit realitate.

Constructorul „San Siro” – ECI Company 2000 S.A., a considerat în numeroase rânduri lucrarea încheiată, când de fapt lucrările erau făcute de ”mântuială”.

Lupte grele au fost duse până când terenul a ajuns să fie gata în septembrie și să arate așa cum trebuie la inaugurare. Dar se pare că… doar la inaugurare.

Așa arăta terenul imediat după inaugurarea de anul trecut din septembrie:

După o iarnă și o primăvară, San Siro a ajuns să arate dezamăgitor.

EDILUL GENTEA, LUPTE GRELE CU ECI COMPANY

ePitești a luat legătura și cu edilul Cristian Gentea pentru un punct de vedere referitor la starea în care a ajuns bătrânul teren.

„Ce pot să vă spun, este lucrare făcută de ECI Company și este în garanție. Le-am spus de mai multe ori! Zic că au făcut, că au refăcut. Ne-au terminat!

După ce că au stat atât de mult la această lucrare, a ținut doar o iarnă sau nici măcar atât. Timp de 4 ani este în garanție și sunt obligați să-l refacă, a declarat primarul Cristian Gentea în exclusivitate pentru ePitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • rodica spune:

    Ati luat spaga domnule primar ca sa le dati contractul ?

  • Anomim spune:

    Suprafața nu este circulabilă, doar se fac fotografii, se taie panglica.
    Edilul Gentea le-a spus de mai multe ori. În scris, prin biroul juridic al Primăriei a comunicat cu ECI? Note de constatare sunt făcute? Chemat în judecată? Executarea garanției?
    Peste puțin timp tot cu vorbe cereți să punem ștampila. Unii vă vor cere dovezi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3