930 x122 grota rece

san siro

O NOUĂ PROMISIUNE PENTRU „SAN SIRO”

Lucrările la amenajarea unei baze sportive cu nocturnă pe strada Florilor, lângă Şcoala Gimnazială „Marin Preda” din cartierul Ceair, pe terenul numit popular „San Siro vor începe în februarie 2020, susține primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Anunțul a fost făcut de primar în ședința de ieri a municipalității ca urmare a unei întrebări care i-a fost adresată în acest sens de consilierul local independent Dănuț Dinu, care locuiește în Ceair.

Reamintim că au trecut aproape 6 ani de când municipalitatea piteșteană a câștigat în instanța de judecată terenul ”San Siro”. De atunci, conducerea Primăriei a tot promis că terenul, în prezent acoperit de vegetație și bălării, va fi redat circuitului sportiv, anunțând de-a lungul timpului mai multe termene, niciunul respectat (fotografie din luna mai anul acesta):

Citiți și: Breaking. Exclusiv. Primarul Gentea: „I-am dat în judecată!”

Cea mai recentă informare oficială pe care ePitești a primit-o, la cererea publicației noastre, cu privire la stadiul proiectului datează din iunie 2019. Atunci, conform Primăriei, o primă licitație pentru materializarea proiectului eșuase (AICI, subiectul pe larg). (Foto 1: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90