New Profesional Consult 930 x 122

san siro

Pitești: Un agent MSS a pus „stăpânire” pe terenul San Siro! Primăria neagă că are vreo legătură

Pitești: Un agent MSS a pus „stăpânire” pe terenul San Siro! Primăria neagă că are vreo legătură.

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

Situaţie tensionată, astăzi, lângă o investiție a Primăriei Pitești, plătită din bani publici. Un reporter ePiteşti a mers la noul teren San Siro, a cărui recepţie ar fi avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Primăria Pitești nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la recepționarea terenului de sport.

Curioşi să vedem cum arată lucrarea, după ce municipalitatea s-a „zbătut” vreme de şapte ani cu acest teren, am fost luaţi rapid în primire de un agent de pază de la firma MSS Security.

Citiți și: Tupeu! Firma care ia la mișto Primăria Pitești! Investiție șoc și groază!

Acesta a încercat să ne trimită la „plimbare”, afirmând că nu avem voie să intrăm pe teren şi să fotografiem fiindcă mai sunt retuşuri de făcut. „Am primit dispoziţie să nu las pe nimeni„, ne-a spus agentul şi şi-a menţinut poziţia, chiar şi după ce ne-am legitimat, cu toate că nu era cazul în fața acestuia, dar am facut-o din bun simț!

Între timp, un anume domn Ciprian (probabil director la firma de pază MSS, după spusele agentului) a intrat într-o discuţie prin telefon cu paznicul care ne-a propus apoi să purtăm o conversaţie de lămurire pe care am refuzat-o, concluzia fiind aceeaşi: nu avem voie pe teren să facem poze sau să filmăm!

Și nu am mai intrat!

DOMENIU PUBLIC BLOCAT DE PRIVAŢII DE LA MSS CARE AFIRMĂ CĂ AU CONTRACT CU PRIMĂRIA SAU SPEP

 

Reţinem că prezenţa agentului MSS la obiectivul „San Siro” ar fi fost la solicitarea SPEP, ceea ce era de înţeles dacă oficiali din Primărie nu ar fi negat acest lucru.

În acest sens, Cristina Munteanu, purtător de cuvânt şi consilier pe probleme de comunicare al primarului Gentea, ne-a transmis că „avem voie să ne facem meseria şi că nu ştie ce caută agentul MSS la teren.”

 

 

„Am vorbit cu directorul de la SPEP şi a spus că nu a pus pe nimeni de la MSS. Este foarte bizară treaba. Cum aşa ceva?! Ei au ca obiectiv să protejeze terenul, că nu sunt camere încă. Dar asta e altă poveste, cum să nu primeşti? Cred că au făcut exces de zel”, ne-a transmis Cristina Munteanu.

„Terenul va fi deschis pentru toată lumea după ce se vor montana camerele de supraveghere”, ne-a mai precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3