930×122 CAPRA 5

san siro

Pitești: 7 ani și 3 primari pentru a face terenul de sport „San Siro”

A fost încălcat, pe rând, termen după termen de finalizare, iar deschiderea bătrânului teren San Siro, din apropierea Expo Parc, s-a transformat pentru piteșteni într-o așteptare nesfârșită.

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

De 7 ani și 3 primari a fost nevoie ca terenul de sport San Siro să fie, în sfârșit, gata. Astfel, luni, 13 septembrie, acesta va fi deschis publicului larg. Accesul va fi permis între orele 08:00 – 22:00.

Citiți și: Tupeu! Firma care ia la mișto Primăria Pitești! Investiție șoc și groază!

Terenul va fi administrat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti (SPEP).

Pancarta de pe gardul proprietății atestă faptul că ”ficțiunea” a devenit realitate.

Prima promisiune despre refacerea terenului a fost făcută în luna noiembrie a anului 2014, pe vremea când Cornel Ionică era viceprimar al municipiului Pitești, iar Tudor Pendiuc edil. Între timp, viceprimarul a ajuns primar, având un mandat de 4 ani la ”cârma” instituției. În luna noiembrie a anului 2020, locul i-a fost luat de Cristian Gentea.

Astfel, de atunci și până în prezent multe s-au schimbat, atât la conducerea municipalității, cât și în oraș sau cartiere, puștii care așteptau cu sufletul la gură deschiderea terenului mult promis, devenind, acum, adulți.

Mulți dintre aceștia se vor mulțumi cu faptul că, de teren se vor putea bucura măcar propriii copii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3