Donaris 930 x 122

san siro

Pitești: Incident la un teren de sport, după ce unei angajate i s-a făcut rău

”San Siro” cu lacătul pe porți! Angajatei i s-a făcut rău la terenul de sport.

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

Angajată SPEP (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului), instituție subordonată direct Primăriei Pitești, cu stare de rău la serviciu. A fost chemată Ambulanța! S-a întâmplat aseară la terenul de sport din zona Expo Parc!

Vestitul teren de sport din municipiul Pitești, de lângă școala nr. 10 ”Marin Preda”, supranumit ”San Siro”, reabilitat de Primărie, deschis publicului larg în urmă cu mai bine de două luni de zile, pe data de 13 septembrie, avea aseară lacătul pe poartă.

Citiți și: Tupeu! Firma care ia la mișto Primăria Pitești! Investiție șoc și groază!

Deși programul de acces pe teren, conform pancartei amplasate pe gard, este între orele 08:00 și 22:00, seara trecută, lacătul era pe poartă încă de la ora 18:30.

UN CITITOR A SEMNALAT PROBLEMA

Problema a fost semnalată de un cititor ePitești.ro, pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441, indignat de faptul că terenul proaspăt deschis avea porțile închise și niciun angajat al Primăriei sau SPEP nu se afla acolo.

Din imaginile primite se văd câțiva copii care așteptau în fața terenului de sport, cu speranța că problema inopinată de care s-au ”lovit” atunci când au ajuns în fața proprietății are o rezolvare.

Redacția ePitești a luat legătura, în această dimineață, cu reprezentanții Primăriei, iar Cristina Munteanu consilierul pe partea de comunicare al primarului Cristian Gentea, ne-a transmis: ”Angajata care era de serviciu la terenul de sport, ieri, a acuzat o stare de rău, a fost chemată și ambulanța! I s-a făcut test Covid și din fericire acum se simte bine!”.

Totuși, Primăria Pitești trebuie să ia în calcul montarea de camere video și/sau angajarea mai multor oameni pentru bunul mers al acestui teren și întreținerea acestuia.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90