930 pe 122 COSTACHE

san siro

Video: Terenul San Siro, mereu gata, dar niciodată cum trebuie

Terenul San Siro din Pitești se află într-o continuă reabilitare, ratând în nenumărate rânduri termenele de finalizare.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc pe bani publici! Teren dat în folosință în 2021, distrus!

Primarul Cristian Gentea a vorbit în cadrul conferinței de presă, din această dimineață, de la Primărie despre stadiul mai multor lucrări, dar și despre problemele pe care municipalitatea le întâmpină cu diverse firme constructoare.

Deși constructorul San Siro, ECI Company 2000 S.A. consideră că această lucrare este încheiată, terenul este într-o stare dezagreabilă: gardul care împrejmuiește terenul este împletit cu sârmă ”de covrigi”, tribunele care trebuiau vopsite în câmp electrostatic arată cu totul altfel, iar ploaia de aseară se pare că a ”șifonat” lucrările realizate aici.

Citiți și: Video – Îndemn pentru primarul Gentea: Faceți terenuri de sport precum San Siro!

Culmea este că, potrivit declarațiilor lui Cristian Gentea, constructorul  a încercat să facă chiar astăzi o recepție a terenului San Siro.

Video – Cristian Gentea vorbește despre Terenul San Siro (începând cu 5′ 50″)

 

Constructorul, ECI Company 2000 consideră că această lucrarea este încheiată. Văd că arată foarte bine gardul ăla, e împletit cu sârmă de covrigi. O să vedeți tribunele care ar fi trebuit să fie vopsite în câmp electrostatic și cum arată terenul după ploaia de aseară.

Văd că, constructorul a încercat să facă astăzi o recepție, bineînțeles că nu voi merge acolo. Mâine avem ședință cu constructorii, ne vom întâlni aici și indiferent de ce se va întâmpla, recepția se va face după ce se vor fi remedia toate lucrurile astea și constructorul va plăti penalități, iar la final va primi exact ce merită”, a declarat Cristian Gentea, în cadrul conferinței de presă.

Foto descriptiv

Sursă video: Arges Plus

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90