930X122 MAIA

bărbați reținuți

„Zmeii” care au dansat și blocat strada în Centru: „Ne cerem scuze!”

Update, 9 noiembrie, ora 12.37

Bărbații care au blocat, cu muzică și dans, circulația pe o stradă din municipiul Pitești, săptămânile trecute, își cer scuze public.

Citiți și: Pitești: E jale! Blocaj total în trafic, cozi interminabile! Ce a cauzat ,,dezastrul”

Aceștia își cer iertare atât de la oamenii deranjați de atitudinea lor, cât și de la autorități. Mai mult decât atât, promit că nu mai fac.

 

Citiți și: Trafic blocat pe Autostradă: Nu se mai circulă

Salutăm pe toată lumea. Avem și noi un anunț de făcut în legătură cu situația de la Pavone, în data de 29 octombrie. Vrem să ne cerem scuze personal și public față de persoanele pe care poate le-am deranjat indirect, fără să ne dăm seama. Atât lor, cât și organelor de poliție din municipiul Pitești și procurorilor de pe lângă Judecătoria Pitești. Ne cerem scuze față de dumnealor și ne pare rău pentru ceea ce am făcut și cu promisiunea că n-o să mai facem. (…)”, este o parte din mesajul transmis de cei trei bărbați, într-un videoclip postat pe Facebook.

În urma cercetărilor, asupra acestora s-a dispus măsura controlului judiciar.

Pitești. Ce au pățit „zmeii” care au dansat și blocat strada cu bolizii de lux în plin Centru

Update, 7 noiembrie ora, 13:00, IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești.

Reamintim faptul că, în ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii.

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Știrea inițială, ora 12:57 – Pitești. Ce au pățit „zmeii” care au dansat și blocat strada cu bolizii de lux în plin Centru

Indivizii care în urmă cu aproximativ două săptămâni au blocat, în cursul nopții, o stradă din Pitești au fost astăzi reținuți de polițiști, pentru 24 de ore.

 

Reamintim că, în cursul nopții de 28 octombrie spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești a fost blocată de mai multe persoane (bărbați), cu trei autoturisme.

Aceștia s-au dat jos din bolizii de lux pe care îi conduceau și au dat o mică ”petrecere” în mijlocul străzii. Concret, bărbații au dat muzica tare și s-au apucat să danseze. Subiectul pe larg, AICI – Pitești. Au dansat și blocat strada cu bolizii în plin centru!

 

La scurt timp, imagini video cu tot cheful din stradă au apărut pe rețelele de socializare. În urma lor, Poliția Municipiului Pitești s-a sesizat, din oficiu, și a început cercetările pentru identificarea făptașilor.

Astăzi, bărbații, protagoniști ai evenimentului, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Aceștia sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice și tulburare a ordinii și liniștii publice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90