EcoMoto 930×122

bărbați reținuți

„Zmeii” care au dansat și blocat strada în Centru: „Ne cerem scuze!”

Update, 9 noiembrie, ora 12.37

Bărbații care au blocat, cu muzică și dans, circulația pe o stradă din municipiul Pitești, săptămânile trecute, își cer scuze public.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

Aceștia își cer iertare atât de la oamenii deranjați de atitudinea lor, cât și de la autorități. Mai mult decât atât, promit că nu mai fac.

 

Citiți și: A intrat cu BMW-ul în țeava de gaze

Salutăm pe toată lumea. Avem și noi un anunț de făcut în legătură cu situația de la Pavone, în data de 29 octombrie. Vrem să ne cerem scuze personal și public față de persoanele pe care poate le-am deranjat indirect, fără să ne dăm seama. Atât lor, cât și organelor de poliție din municipiul Pitești și procurorilor de pe lângă Judecătoria Pitești. Ne cerem scuze față de dumnealor și ne pare rău pentru ceea ce am făcut și cu promisiunea că n-o să mai facem. (…)”, este o parte din mesajul transmis de cei trei bărbați, într-un videoclip postat pe Facebook.

În urma cercetărilor, asupra acestora s-a dispus măsura controlului judiciar.

Pitești. Ce au pățit „zmeii” care au dansat și blocat strada cu bolizii de lux în plin Centru

Update, 7 noiembrie ora, 13:00, IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești.

Reamintim faptul că, în ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii.

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Știrea inițială, ora 12:57 – Pitești. Ce au pățit „zmeii” care au dansat și blocat strada cu bolizii de lux în plin Centru

Indivizii care în urmă cu aproximativ două săptămâni au blocat, în cursul nopții, o stradă din Pitești au fost astăzi reținuți de polițiști, pentru 24 de ore.

 

Reamintim că, în cursul nopții de 28 octombrie spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești a fost blocată de mai multe persoane (bărbați), cu trei autoturisme.

Aceștia s-au dat jos din bolizii de lux pe care îi conduceau și au dat o mică ”petrecere” în mijlocul străzii. Concret, bărbații au dat muzica tare și s-au apucat să danseze. Subiectul pe larg, AICI – Pitești. Au dansat și blocat strada cu bolizii în plin centru!

 

La scurt timp, imagini video cu tot cheful din stradă au apărut pe rețelele de socializare. În urma lor, Poliția Municipiului Pitești s-a sesizat, din oficiu, și a început cercetările pentru identificarea făptașilor.

Astăzi, bărbații, protagoniști ai evenimentului, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Aceștia sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice și tulburare a ordinii și liniștii publice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

16 comentarii

  • Andrei spune:

    Stați liniștiti ca nu le face nimic. Mai sifonează ceva și sunt liberi. Ăștia sunt așa ziși interlopi niște sifoane ale poliției care au prins curaj datorită lor. Le da o amenda de 1000 lei și gata săptămâna viitoare fac iar

  • Radu Lucian Debu spune:

    Nu se intreaba nimeni de unde au ciorile astea analfabete si spurcate bani de asa masini?

  • Martins Pablo spune:

    Pe astia cel mai tare iai doare cand le suspenzi permisul si devin niste mititei cand nu sunt la adapostul masinilor.

  • Marius spune:

    Nu le face nimic credeți ca ei fac fentele astea fără sa-i susțină cineva. In Pitesti e cea mai mare Sifonarie,Prostituție și cămătărie asta cu ajutorul Poliției

  • Sorinela spune:

    Poliția să le ia permisul auto și să le ceară să prezinte dovada achitării unui abonament la transportul public pentru 6 luni. Și puțină muncă în folosul comunității.

  • Ion Ion spune:

    All the way up 🙂 au venit si oamenii din state si au facut si ei cum au vazut ca fac nigarii acolo si acum sa ii bagam la zdup? :))

  • Cosmin spune:

    Ne meritam soarta . Orasul asta este o epava multumita indiferentei tuturor . Plus ca ne plac rau rau trandafirii PSD :))

  • Glond Magicare spune:

    Afară nu au curaj. Când auzi să stai, aștepți să vină și glonțul, că așa sunt în democrațiile occidentale. Polițiștii de la Locală nu au program noaptea, cred că nu se simt în siguranță.

  • Cristi spune:

    Dacă noi cei simpli am da dovadă de patriotism și am fi o unitate am vedea la știri doar acești slatari care ar fugi mai ceva ca refugiații din Ucraina. Nu uitați istoria cei simpli au câștigat razboaie

  • . spune:

    Cum să scape doar cu scuze? Nu se accepta scuzele. Așa și eu imi cer scuze dacă intru pe interzis, dacă trec pe roșu sau dacă mă ia radarul. Eu scap de sanctiuni? Anulati-le permisele. Dați-le amenzi mari. Dacă nu le platesc confiscati-le masinile și vindeti-le. Banii sa între la buget și faceți locuri de parcare de banii ăia. Nu are nicio legătură cu faptul că sunt romi. Și românii fac asa mereu. Nu?

  • Fernando spune:

    Nu sunt romi,sunt țigani jegosi de cea mai joasa speța.Suspendarea carnetului pe viata,interdictia de a mai intra in orasul Pitesti si executarea de munca in folosul comunitatii timp de 10 ani.Auzi,nu a fost cu intentie.

  • Eleonora spune:

    Cunosc aceste persoane onorabile,au absolvit școli ca noi toți ,muncesc ca noi toți ca să aibă ce pune pe masă familiei, își plătesc taxele la stat ca noi toți, stau la coadă ca noi toți, sunt verificați de ANAF ca noi toți, au avut și dânșii un moment de scăpare ca noi toți, poate au avut o zi grea sau poate un liber de la serviciu!

  • anton spune:

    vedeti cometarile voastere romanilor de sia tara e de joasa calitate europeans pentru ca voi romani santeti javre ordinare si rasisti dar daca faceau asfel de lucruri niste copii de oameni cu fucti publici nu mai ziceati nimic da cand face un tigan gata ia foc tota tara rusine ca traim intro asfel de tara cu astfel de oameni de tot rahatu

  • Ionut spune:

    Ciorilex….analfabeți si figuranți!

  • Un rasist spune:

    Țigane, eu nu știu exemple de români normali să facă așa ceva. Da, suntem rasiști din cauza voastră, voi ne-ați făcut. Voi furați prin afară, voi duceți femei la produs, voi cerșiți. Din cauza voastră s-a pătat imaginea întregii Românii. Ia fiți voi mai educați și arătați respect la rândul vostru, să vedeți cum dispare și rasismul.

  • Sthikeba spune:

    Multumim, se iartă. Doamne ajut🤦‍♂️

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90