New Profesional Consult 930 x 122

bărbați trimiși în judecată

Pitești: Ce se întâmplă cu bărbații care au blocat o stradă din Centru ca să danseze

Poliția Argeș a finalizat cercetările în cazul celor trei bărbați care, în cursul nopții de 28 octombrie spre 29 octombrie, au blocat circulația pe o stradă din Pitești.

Citiți și: „Zmeii” care au dansat și blocat strada în Centru: „Ne cerem scuze!”

Reamintim că, cei trei indivizi s-au dat jos din bolizii de lux pe care îi conduceau și au dat o mică petrecere în mijlocul străzii, dansând pe muzica dată la maximum. Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Au dansat și au blocat strada cu bolizii în plin centru!

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației, conform art. 339 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 28 spre 29 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești, au oprit în mod voluntar, poziționând autoturismele astfel încât au blocat circulația autovehiculelor, la intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii.

Reamintim că în ziua de 07 noiembrie a.c., cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor trei.”

De asemenea, amintim faptul că cei trei bărbați implicați în eveniment și-au cerut scuze public, într-un videoclip postat pe Facebook, cu privire la gestul pe care l-au făcut. Subiectul pe larg, AICI: ”Zmeii” care au dansat și blocat strada în Centru: ”Ne cerem scuze”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90