SMART KIDS 930X122

cristian gentea

Pitești: „Cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea (PSD)!”

Pitești: „Cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea (PSD)!”

Citiți și: Primăria Pitești pregătește proiecte pentru creșe, blocuri, parcuri și locuințe pentru tineri

În cadrul unei emisiuni prezentate de jurnalistul Gheorghe Smeoreanu, Gelu Tofan, unul dintre viceprimarii municipiului Pitești, a vorbit despre viitoarele alegeri (din anul 2024) făcând și pronosticuri cu privire la posibile schimbări politice în plan local.

Eu vă spun că cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea, a afirmat mai în glumă, mai în serios, Gelu Tofan în emisiunea la care a fost invitat seara trecută.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință, vizită simbol la Bazinul Olimpic Pitești!

VIDEO  ⬇️

 

Acest lucru nu ar fi imposibil având în vedere faptul că și în PSD vor avea loc alegeri interne, declară viceprimarul.

Poate cine știe, se ajunge la o dispută acolo în care Cristian Gentea va spune: Am părăsit PSD-ul, voi candida de la PNL.” a mai afirmat Gelu Tofan.

Declarația viceprimarului Tofan este una ilară având în vedere faptul că, primarul Gentea nu a dat niciodată semne că ar vrea să își schimbe culoarea politică, acesta făcând parte din PSD de mai bine de 20 de ani.

Dacă pronosticurile cu privire la actualul edil al Piteștiului au fost îndrăznețe, la o posibilă candidatură a colegului Mihai Coteț (PNL) pentru funcția de primar al municipiului, Gelu Tofan a ales să nu comenteze.

Sursă video: CurierTV

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90