Donaris 930 x 122

cristian gentea

Pitești: „Cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea (PSD)!”

Pitești: „Cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea (PSD)!”

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

În cadrul unei emisiuni prezentate de jurnalistul Gheorghe Smeoreanu, Gelu Tofan, unul dintre viceprimarii municipiului Pitești, a vorbit despre viitoarele alegeri (din anul 2024) făcând și pronosticuri cu privire la posibile schimbări politice în plan local.

Eu vă spun că cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea, a afirmat mai în glumă, mai în serios, Gelu Tofan în emisiunea la care a fost invitat seara trecută.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

VIDEO  ⬇️

 

Acest lucru nu ar fi imposibil având în vedere faptul că și în PSD vor avea loc alegeri interne, declară viceprimarul.

Poate cine știe, se ajunge la o dispută acolo în care Cristian Gentea va spune: Am părăsit PSD-ul, voi candida de la PNL.” a mai afirmat Gelu Tofan.

Declarația viceprimarului Tofan este una ilară având în vedere faptul că, primarul Gentea nu a dat niciodată semne că ar vrea să își schimbe culoarea politică, acesta făcând parte din PSD de mai bine de 20 de ani.

Dacă pronosticurile cu privire la actualul edil al Piteștiului au fost îndrăznețe, la o posibilă candidatură a colegului Mihai Coteț (PNL) pentru funcția de primar al municipiului, Gelu Tofan a ales să nu comenteze.

Sursă video: CurierTV

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3