930 x122 grota rece

Iulian Robert Tudorache

    Pitești: Consilier local PSD cu venituri mari de la stat și pasionat de motociclete

    Pitești: Consilier local PSD cu venituri mari de la stat și pasionat de motociclete

    ePitești.ro a dat startul unei noi campanii. De data aceasta, atenția noastră este direcționată către consilierii locali piteșteni care își încasează venitul de la stat. 

    CONSILIER LOCAL ȘI EXPERT ÎN CADRUL SN NUCLEARELECTRICA 

    Primul consilier local cu care deschidem seria materialelor din această nouă campanie este din partea PSD și anume – Iulian Robert Tudorache.

    Acesta este avocat de profesie și pe lângă funcția de consilier local pe care o ocupă în cadrul Primăriei Pitești, Robert Tudorache își câștigă salariul și de la stat. Deține funcția de expert în cadrul SN Nuclearelectrica Mioveni, compania „mamă” având sediul principal la București.

    Fabrica este unicul producător de energie nucleară din România.

    Principalele activităţi şi responsabilităţi: Asigurarea asistenței Managementului SNN în procesul de evaluare în scop decizional cu implicații în domeniul coordonat: juridic, dezvoltare proiecte, sisteme de management, audit și control managerial intern.

    Potrivit declarațiilor de avere și interese pe anul 2022, informații care sunt publice pe site-ul Primăriei Pitești, Robert Tudorache a încasat de la Nuclearelectrica un venit anual de 273 482 RON.

    Acest salariu este, bineînțeles, unul net superior față de indemnizația de consilier local care ajunge la un venit anual de 13 044 RON.

    Tot conform declarației de avere pe anul 2022, Robert Tudorache a mai încasat un venit anual de 4 482 RON de la instituții din Pitești.

    În trecut, consilierul local din partea PSD a ocupat funcții importante în stat. În perioada ianuarie 2017 – iunie 2019 a fost Secretar de Stat la Ministerul Energiei, iar în perioada ianuarie-noiembrie 2015 a ocupat funcţia de consilier personal al ministrului Energiei de la acea vreme – Andrei Gerea.

    De asemenea, în cadrul SN Nuclearelectrica, Robert Tudorache a ocupat și funcția de preşedinte al Consiliului de Administraţie, în perioada mai 2017 – iulie 2020.

    NU ESTE UN TIP CARE SĂ IASĂ ÎN EVIDENȚĂ

    Cu toate că este consilier municipal din 2020 în cadrul Primăriei Pitești, Robert Tudorache, nu este un tip „vocal” în ședințele de consiliu, și cam rar are ceva de spus, favorabil sau împotriva proiectelor discutate.

    Nu știm cum să privim acest aspect, să fie o calitate sau un defect? Timpul o să demonstreze!

    ÎI PLAC „MOTOARELE”

    În altă ordine de idei, Tudorache este fan al motocicletelor bune, după cum singur arată pe rețelele de socializare:

    Concluzia este una singură: este bine să lucrezi la stat! Cel puțin în ultimul timp. Veniturile sunt bune și stabile!

    Seria articolelor menite să prezinte veniturile pe care consilierii locali le încasează de la stat va continua, astfel încât, cititorii noștri să poată afla cu ce se ocupă marea majoritate dintre aceștia.

    Sursă foto principal și foto 2 articol: Facebook/Robert Tudorache

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90