NOR CURIER 930X122

bloc craiovei

Pitești: Tupeul nesimțit al șoferilor angajați la blocul în construcție de pe Craiovei, persistă!

Pitești: Tupeul nesimțit al șoferilor angajați la blocul în construcție de pe Craiovei, persistă!

Citiți și: Lucrări într-un cartier din Pitești

La începutul lunii decembrie a anului 2021, ePitești a adus în atenția publică pericolul la care sunt expuși oamenii care traversează Calea Craiovei, din cauza șantierului din zonă, mai concret, din pricina muncitorilor care îți parchează mașina neregulamentar, fix pe trotuarul destinat pietonilor. Subiectul pe larg, AICI – Pitești/Craiovei: Bloc cu probleme, pietoni și bicicliști cu mai mari probleme.

Reamintim că aici se construiește un bloc, iar constructorul a fost chiar amendat din cauza neregulilor constatate la împrejmuirea terenului. Detalii, AICI – Pitești: Constructorul unui bloc din Craiovei, amendat și cu lucrările oprite.

La mai bine de o lună distanță, situația se repetă. Un cititor ePitești ne-a contactat pe numărul de Whatsapp al redacției – 0774 587 441, revoltat de faptul că lipsa bunului simț persistă.

Astăzi, mașina muncitorilor era parcată exact în același loc, pietonii fiind expuși unui real pericol, deoarece singura variantă de a ocoli autoturismul era prin stradă.

Dacă înainte oamenii se chinuiau să-și continue drumul, ocolind mașina parcată aiurea prin șantierul de lângă trotuar, acest lucru nu mai putea fi valabil acum.

După cum se poate observa în imagini, mai multe autoturisme erau parcate în acea zonă.

POLIȚIA LOCALĂ S-A AUTOSESIZAT

În acest caz s-a autosesizat și Poliția Locală Pitești.

Din păcate, în momentul în care agenții au ajuns la fața locului, mașina parcată pe trotuar ”dispăruse” deja, conform spuselor purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto).

În legătură cu această situație, purtătorul de cuvânt ne-a transmis următoarele:

„Pe această cale facem, din nou, apel către șoferi să dea dovadă de înțelegere și pentru pietoni, care de multe ori sunt nevoiți să ocolească autoturismele parcate în totalitate pe trotuar. 

Poliția Locală va continua acest gen de acțiuni și îi va sancționa pe cei care încalcă legislația în vigoare. ”

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3