New Profesional Consult 930 x 122

trotuar blocat

Pitești/Craiovei: Bloc cu probleme, pietoni și bicicliști cu mai mari probleme

Oamenii care merg pe trotuarul de pe Calea Craiovei sunt expuși unui real pericol și asta din cauza șantierului amplasat în zonă.

Citiți și: Pitești. Se lucrează! Locurile de parcare nu vor putea fi folosite!

Aici se construiește un bloc, iar împrejmuirea terenului nu este una corespunzătoare, motiv pentru care, în urmă cu 13 zile, constructorul a fost amendat, iar lucrările au fost sistate.

Concret, pericolul la care sunt supuși pietonii este reprezentat de tupeul muncitorilor, care își parchează mașinile fix pe mijlocul trotuarului și pe pista de biciclete, care este oricum destul de rar întâlnită în Pitești.

 

Astfel, așa cum se poate observa și din fotografiile trimise către redacția ePitești, de un piteștean revoltat de situație, toate persoanele care tranzitează zona sunt nevoite să ocolească mașinile parcate aiurea fie pe stradă, fie pe șantierul noroios de lângă trotuar.

 

În ceea ce privește mersul pe bicicletă, nici nu se poate pune problema. Riscul producerii unor accidente rutiere în zonă este mare.

Sesizarea cât și imaginile au venit din partea unui cititor ePitești.ro, pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441, sperând ca Primăria și Poliția Locala să se autosesizeze și problema să se rezolve, astfel încât pietonii să poată să meargă pe stradă, în siguranță.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Popa Marin spune:

    O problema grava este si pe intrarea dinspre b-dul Petrochimistor catre fosta autobaza 4 calatori si anume ,se parcheaza pe axul drumului ….punand astfel in pericol tot ce trece pe acolo.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA