New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Pitești: „Curtea interioară arată deplorabil. Am decis să reparăm și să asfaltăm!”

Pitești: „Curtea interioară arată deplorabil. Am decis să reparăm și să asfaltăm!”

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Ieri, 16 august, primarul piteștean, Cristian Gentea, a făcut deja obișnuitele vizite pe teren pentru a vedea starea în care se află multe dintre proiectele de reabilitare a municipiului Pitești.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Printre aceste proiecte se află și sala de sport a Școlii Gimnaziale „Adrian Păunescu” ( fosta școală numărul 15 din cartierul Găvana). Urmează să devină o sală modernă cu o amprentă de 388 de metri pătrați, cu teren de baschet, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare.

Curtea interioară de lângă noua sală de sport arată însă deplorabil, așa încât am decis ca, până la începerea noului an școlar, să reparăm și să asfaltăm ce este stricat sau nefuncțional.

Din 5 septembrie, copiii din Găvana II nu numai că vor face ora de educație fizică și sport într-o sală modernă, ci se vor putea și recrea în pauze, într-un spațiu exterior reabilitat!„, a transmis primarul Cristian Gentea.

555×222 grota rece

Comentarii

7 comentarii

  • Tudorache Florin spune:

    Domnule primar
    Str Velrișoara și Grigoresti când le reabilitati ca mergem în țărână de ani și ani de zile și plătim impozite și taxe ca și cei cu asfalt și pubele de gunoi

  • Costel spune:

    Școala gimnaziala Ion Pillat ( fosta nr 3), când faceți niște trepte demne de anul 2022? Vine toamna și copiii o sa se ducă iar pe nămol. Dimineața părinții trebuie sa coboare cu copiii de mână, ca altfel ii găsești întinși pe jos sau mai rău.
    Pe scările actuale are loc o singura persoana, iar când unul coboară și altul urca, cineva trebuie sa o ia prin noroi. Sunt cereri peste cereri depuse și de școala 3 și de părinți, dar niciun efect.

  • Mimi Preoteasa spune:

    Liceul Ion Barbu arata groaznic.Curtea murdara plina de hârtii și preturi.In exterior unde e parcarea de la blocuri e îngrozitor de murdar.

  • Parinte spune:

    In loc sa amenajeze putin spatiu verde in curte, sa planteze niste pomi pt umbra in pauze, el asfalteaza! Dar deh, spagile pt el si ai lui ies din asfalt nu din iarba si pomi.

  • Ciobanu Teodor spune:

    Când interveniți cu milițienii din dotare să stopați tembelii cu motociclete,atv-uri și rable tunate ce defilează pe I.C. Brătianu începând cu ora 22 până pe la ora 2 aproape noapte de noapte.Scuzati de deranj!

  • Elena spune:

    Curtea Universitatii din Pitești de pe Doja arata deplorabil, zici ca mergi la tara nu la cursuri .Incep studentii cursurile si ce sa vada bălării cat tine de mari .
    Rusineeee,faceti ceva cat de repede !!!!

  • Vio spune:

    Vizitați va rog curtea interioara a Colegiului Tehnic ,,Costin D Nenițescu ,,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3