New Profesional Consult 930 x 122

Gentea

Pitești – Decizie de ultim moment luată de firma care construiește blocul în Craiovei

Pitești – Decizie de ultim moment luată de firma care construiește blocul în Craiovei.

Citiți și: Gentea, îngrozit de ce a găsit în zona Sălii Sporturilor! S-a făcut curat

În urma articolelor apărute în publicația noastră, în legătură cu dificultățile pe care atât pietonii, cât și bicicliștii le întâmpinau atunci când mergeau pe trotuarul de pe Calea Craiovei din Pitești, din cauza șoferilor angajați la blocul în construcție care își parcau mașinile, în repetate rânduri, fix pe trotuar, Primăria Pitești s-a autosesizat.

Și Poliția Locală Pitești s-a autosesizat, s-a deplasat la fața locului și a continuat activitățile de verificare în zonă.

Citiți și: Exclusiv. Gentea despre educatoarea bătăușă – Este a doua oară!

Vă reamintim că, mai mulți cititori ne-au contactat în numeroase rânduri pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441, pentru a semnala această problemă, în speranța că odată ajunsă în atenția publică, autoritățile abilitate se vor autosesiza și o vor rezolva.

Subiectele pe această temă, AICI:

Pitești/Craiovei: Bloc cu probleme, pietoni și bicicliști cu mai mari probleme

și

Pitești: Tupeul nesimțit al șoferilor angajați la blocul în construcție de pe Craiovei, persistă!

Pentru ca problema să fie rezolvată, iar pietonii să nu-si mai riște viața, fiind nevoiți să ocolească mașinile parcate pe trotuar  – prin stradă, Primăria Pitești a pus în vedere constructorului blocului, de unde muncitorii efectuează astfel de parcări neregulamentare, să găsească cât mai repede o soluție pentru ca întâmplări de acest gen să nu mai aibă loc.

Astfel, constructorul blocului a montat, temporar, stâlpișori/opritori pe trotuarul de lângă șantier, pentru a împiedica parcarea mașinilor.

Această intervenție va rămâne până în momentul în care lucrările la bloc vor fi finalizate, pe viitor urmând ca Primăria Pitești să ia o decizie definitivă menită să stopeze parcarea ilegală a mașinilor pe trotuarul de pe Calea Craiovei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Berechet spune:

    Păi și e legal să pună constructorul opritori pe domeniul public? Să facă și o trecere de pietoni și un semafor, că doar ei conduc Primăria. Dezvoltatorii………

  • brbgrg spune:

    a avut autorizatie de constructie,certificat de urbanism etc,etc pt a (construi stalpisori) pe domeniul public???????Primaria doarme impreuna cu functionari ei,,,,,,,,,,

570 X 90 POSADA 3