930×122 CAPRA 5

curtea de apel

Pitești. Decizie majoră la Curtea de Apel! Ce se întâmplă de luni

Pitești. Decizie majoră la Curtea de Apel! Ce se întâmplă de luni

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curții de Apel Pitești s-a întrunit astăzi într-o ședință pentru a hotărî dacă vor continua sau nu protestele.

Detalii, AICI: – Criză în Justiție! Protest împotriva neplății salariilor –

Citiți și: Sindicatul Europol: Ne-au pus politicienii să fugărim fermierii și transportatorii!

În urma întâlnirii s-a decis, cu majoritate, încheierea protestelor și reluarea activității începând cu data de 08 ianuarie 2024.

Iată hotărârea:

,,În urma exprimării voturilor, în condiţiile legii, ……, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, cu majoritate,

H O T Ă R Ă Ş T E:

Pitești. Decizie majoră la Curtea de Apel! Ce se întâmplă de luni

Art. 1 Încetarea protestului adoptat prin Hotărârea Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti nr. 7/14.12.2023 şi reluarea activităţii începând cu data de 08 ianuarie 2024.

Art. 2  Prezenta hotărâre va fi comunicată, în extras, Consiliului Superior al Magistraturii şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Barourilor de Avocaţi Argeş şi Vâlcea, Penitenciarului Mioveni, Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Argeş şi Vâlcea, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, instanţelor din raza Curţii de Apel Piteşti.

Art. 3 Biroul de informaţii şi relaţii cu publicul va transmite extras din prezenta hotărâre către mass-media locală, pentru informarea opiniei publice.” se arată în comunicatul de presă trimis publicației noastre.

Foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90