Donaris 930 x 122

conferință de presă

Pitești. Decizie pentru autobuzele Publitrans, acum!

Pitești. Decizie pentru autobuzele Publitrans, acum!

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

Astăzi s-a desfășurat, la sediul Publitrans 2000, o conferință de presă.

În cadrul acestei întâlniri s-a discutat despre prima soluție de abonament de transport public asociat cardului bancar din România, care va fi implementată la Pitești.

Citiți și: ,,Oprești, primești amenda acasă. O cameră costă 6.000 de €!”

Conferința de presă poate fi urmărită mai jos:

Primarul Cristian Gentea declară faptul că Pitești va fi primul oraș din țară unde abonamentul lunar va putea fi achiziționat prin card bancar.

Această măsură vine în urma nevoii călătorilor de a avea și un abonament asociat propriului card bancar, emis oriunde în lume.

Abonamentele pot fi achiziționate pe o perioadă de valabilitate de o zi, o lună sau un an.

Astfel, pe lângă plata normală a abonamentelor fizice, de astăzi vor putea fi achiziționate și prin plata cu cardul, contactless, de la POS-urile amplasate în autobuze.

Pitești. Decizie pentru autobuzele Publitrans, acum!

Referitor la autobuzele Publitrans din Pitești, primarul Cristian Gentea declară faptul că din 130, 60 sunt absolut noi și va mai urma să achiziționeze altele, în curând, din fondul bugetului local.

La acest moment, cei care beneficiază de reduceri și gratuități la abonamentele Publitrans nu pot efectua plata acestora prin POS-ul amplasat de astăzi în autobuze.

De asemenea, plata nu se poate valida prin Google Pay.

 

Ce se întâmplă cu locurile de muncă

Deocamdată, locurile de muncă ale personalului de la tonetele de bilete și abonamente nu sunt amenințate.

În cel mai extrem caz, cei care acum lucrează la tonete vor face o reconversie și vor munci pe alt post.

Un astfel de post ar fi cel de control în trafic, unde este nevoie de personal.

Biletele și abonamentele fizice nu vor dispărea atâta timp cât vor exista, în continuare, călătoriile de ocazie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Edi spune:

    SF nu altceva.Va dați seama că în era tehnologiei sa poți sa ți cumperi abonamentul de transport cu cardul bancar!!!!…….este chiar o minune.
    City Smart Pitești.
    Mulțumim Gentea!

  • BARBU Gheorghe Eugen spune:

    Este un soi de abonament hibrid pt ca nu primesti un abonament fizic ci doar cardul BCR doar v-a fi taxat inițial cu 80 de lei iar apoi prin folosirea aceluiași card la plăti ulterioare BCR spune pe tranzacție ca ai abonament activ și-ți eliberează un bilet de validare netaxandu-te. Dacă folosești un alt card, 2.5 lei, nu poți demonstra în caz de control ca tu ai abonament. Dacă nu funcționează POS-ul sau lipsa hârtie aceeași problema, nu poți demonstra ca ai abonament.

  • Max spune:

    Spațiul ultima frontieră.
    Când în alte orașe compostarea biletelor se face cu dispozitive electronice în autobuzele Publitrans se face ca în anii 60 ‘.

  • Sorin spune:

    Trei personalități Nule,pt orașul nostru,bineînțeles cel mai pompos e domnul gropar de la FC ARGES

  • Mihai spune:

    problema mai arzătoare este că autobuzele publitrans circula mult mai greu sa mărit timpii de așteptare în stații,autobuzele sunt aglomerate din cauză că au apărut trasee dar parcul de vehicule este același cu doar 60 mașini noi și 80 vechi care nu fac fata traficului în municipiu.

  • Petre spune:

    Aceasta trupa de circari a venit cu un episod răsuflat pentru campania electorala timpurie a ciumei roșii.
    Se vede clar ca aceasta trupa si-a luat și dj de la discotecile JAM demult expirate ca și individul din stânga primarului semafor 🚦
    Acești indivizi sunt lipsiți de cele mai elementare norme ale bunului simț (dar probabil nu au auzit de asa ceva) , dacă ei vin în era tehnologiei digitale cu astfel de știri demult expirate , dar pentru oameni învechiti și incompetenți, aceste asa zise realizări pot reprezenta performante în administrarea unui oraș mult rămas în urma din toate punctele de vedere.
    De ce nu vorbesc acești măscărici despre cele 40 autobuze electrice cumpărate în primăvară anului 2022 și care au zăcut in parcul Publitrans peste un an nefolosite datorita lipsei stațiilor de încărcare a acumulatorilor, dar pentru care au fost plătite dobânzi bancare pentru credite din taxele și impozitele piteștenilor.
    Acești incompetenți trebuie trași la răspundere pentru modul fraudulos dd utilizare a banilor publici ,deoarece au cumpărat autobuze ca sa nu rateze comisionul înainte de a construi stațiile de încărcare, pe care de-abia acum le construiesc în zona ștrand.
    Asa ceva numai în filmele cu prosti se mai întâmplă…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3