930×122 CAPRA 5

copii

Pitești. Doi copii s-au pierdut în parc: „Au dispărut pur și simplu!”

Pitești. Doi copii s-au pierdut în parc: „Au dispărut pur și simplu!”

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Astăzi, în jurul orei 15:30, o patrulă a Poliției Locale – Serviciul Ordine Publică, a observat lângă o toaletă din zona unui loc de joacă doi copii de  3 și, respectiv, 4 ani care se țineau de mână și plângeau.

Cei mici le-au spus polițiștilor că s-au pierdut de părinți. Copiii merseseră cu părinții în vechiul loc de joacă din Lunca Argeșului, conform Poliției Locale.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

„Un polițist i-a luat pe cei doi copii în brate și a plecat în căutarea părinților, în zona locului de joacă, acesta fiind și foarte aglomerat.

În aproximativ 15 minute, au fost depistați și părinții care, la rândul lor, căutau copiii. Părinții sunt din Pitești și au povestit ca aceștia au dispărut pur și simplu de la toboganul la care se jucau”, anunță Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Acesta mai precizează că în două zile, polițiștii locali au găsit în Lunca Argeșului 4 copii care se pierduseră de părinți. Unul dintre cazuri a fost prezentat ieri și de publicația noastră. Detalii, AICI – Pitești. Copil pierdut în parc! „Se îndrepta către râu”.

„Pe această cale facem apel către cetățenii care vin cu minori să fie cât se poate de atenți mai ales că în zonă se află și râul Argeș și se pot întâmpla adevărate tragedii”, mai transmite Aristănțoiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Maiana spune:

    Părinții ce făceau!!! Inconstienti!! Ar fi trebuit amendați!! Stau cu ochii in telefoane si pune poliția in alertă!!asa sa 8ntamplat cu un băiat de 3 ani din zona rolast lîngă DNA mama cu ochii in telefon a pierdut copilul!!

  • Iulian Baciu spune:

    Paote domnul primar este curios sa treacă pe lângă acest loc de joaca să vadă la ce a tăiat panglica! Copii care stau la coada în soare să se dea pe tobogan, țipetele copiilor, îmbrânceli care sa ajungă primul,părinții care stau în picioare, etc etc… atrageam atenția că cel mai mare nu este cel mai bun întotdeauna, construiti încă 3 asemenea(sau mai mici) locuri de joaca și va fi mult mai bine. În rest apreciez că se face ceva, dar insuficient de bine gândit. Un spațiu de joaca destinat copiilor cu dizabilități (ușoare, medii) avem ceva în plan?

  • Mihail Toma spune:

    Cum adica e vina primarului ca a facut un loc de joacă? In oras sunt cateva zeci de mii de copii, cate locuri de joacă ca acestea ar trebui sa facă in acest parc? Luc pt cca 5000-6000 de asemenea locuri de joacă nu este. Deci, demolam acest loc de joacă pt a nu mai sta apartinatorii cu nasul il telefon cand vin in acest loc?

  • Juguranu spune:

    Părinții să fie amendați de poliție fără menajamente.Nu vii cu copii la joacă și tu să uiți că mai ai și copii cu tine.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90