930×122 CAPRA 5

copii

Pitești. Copil pierdut în parc! „Se îndrepta către râu!”

Pitești. Copil pierdut în parc! „Se îndrepta către râu!”

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

Așa cum v-am anunțat și probabil mulți ați și observat la fața, locul de joacă recent inaugurat în Parcul Lunca Argeșului a devenit o adevărată atracție pentru famiilile cu copii. Imagini, AICI – Unde și de ce se adună copiii cu sutele

Pe cât de frumos este, pe atât de mare trebuie să fie grija părinților, bunicilor sau oricui altcuiva însoțește copiii.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Un semnal de alarmă în acest sens a fost tras de un piteștean. Din câte se pare, astăzi, la locul de joacă, un copil nesupravegheat se îndrepta, dezorientat spre râu. Din fericire, agenții de la Poliția Locală au fost prezenți astfel încât o tragedie a putut fi evitată.

Iată ce spune piteșteanul:

„Stimați părinți, poate mai lăsați telefonul și în schimb supravegheați copiii la noul loc de joacă. Datorită afluxului mare de vizitatori, unii copii se dezorientează și se îndreaptă spre râu.

Un loc de joacă frumos nu trebuie umbrit de evenimente neplăcute! Mulțumim colegilor de la Poliția Locală Pitești”, este mesajul postat de un părinte.

Așadar, dragi părinți, fiți cu mare băgare de seamă!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3