NOR CURIER 930X122

copii

Unde și de ce se adună copiii cu sutele

Unde și de ce se adună copiii cu sutele

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Punctul de atracție al parcului Lunca Argeșului este de de câteva zile noul loc de joacă, ultramodern, probabil unul dintre cele mai frumoase și distractive din țară.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

A fost inaugurat la începutul săptămânii care se încheie și încă din prima zi a stârnit curiozitatea multor familii aflate cu prichindeii lor la promenadă în parc. S-a răspândit repede vestea în întregul oraș, iar ieri, când nici nu începuse bine week-end-ul, sute de copii, la ora înserării se zbenguiau în perimetrul locului de joacă. La fel s-a intamplat și astăzi.

Furnicarul veseliei

 

Copilașii se distrează în leagăne, urcă scări, traversează mici distanțe pe sfori, coboară în viteză pe tobogane. Toate componentele noului loc de joacă sunt noi, ultramoderne, viu colorate, atrăgătoare pentru cei mici. Dar și foarte sigure, aspect important pentru liniștea părinților și bunicilor care privesc de pe bănci „furnicarul veseliei”, pe chipurile copiilor citindu-se încântarea și bucuria.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90