930×122 CUMPANA 5

Pitesti

Pitești. Doi tineri au transformat orașul în pistă de raliu

Pitești. Doi tineri au transformat orașul în pistă de raliu

Citiți și: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

Doi tineri din Pitești au rămas pietoni după ce au fost prinși conducând cu viteză excesivă pe două artere importante din oraș.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h.

Citiți și: Pitești. Accident! Un motociclist a ajuns la spital

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat și un bărbat de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bld. Republicii din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

570×90 MAIA