examen auto

PITEȘTI: ELEVII CARE SUSȚIN EXAMENUL AUTO ȘI INSTRUCTORII N-AU UNDE SE ADĂPOSTI ÎN CAZ DE VREME REA

La parcarea de la stadionul Nicolae Dobrin este, de zeci de ani, locul de întâlnire al candidaților cu examinatorii, la proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Citiți și: Metoda prin care îți poți recupera permisul auto luat de Poliție

Una dintre problemele care trenează, tot de decenii, este legată de faptul că atât elevii, cât și instructorii, nu au unde se adăposti în caz de vreme rea, un aspect pe care Istituția Prefectului Argeș l-a luat la cunoștință și-l va analiza cu oficialii Primăriei Pitești la următoarele discuții pentru găsirea de soluții, de comun acord cu reprezentanții școlilor de șoferi, în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de așteptare în zona stadionului Nicolae Dobrin, din Pitești.

Un mic pas al precedentelor discuții  s-a materializat astăzi, când în sfârșit, în zonă au fost  instalate două toalete ecologice.

Citiți și: SE SCHIMBĂ CONDIȚIILE DE OBȚINERE A PERMISULUI PENTRU ȘOFERII PROFESIONIȘTI

Amintim că prefectul a dispus ieri ca echipaje de Poliție să asigure ordinea publică și dirijarea circulației în parcarea de la stadionul Nicolae Dobrin, în momentul desfășurării probei practice pentru obținerea permisului de conducere.

(Foto descriptv: Auto Tehnic Clinic)

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441