SMART KIDS 930X122

stadion

Pitești. EXCLUSIV – Gentea: „E oficial! S-au aprobat banii!”

Pitești. EXCLUSIV – Gentea: „E oficial! S-au aprobat banii!”

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

Guvernul României a aprobat astăzi o hotărâre prin care se dă, practic, undă verde construirii noului Stadion din Trivale din municipiul Pitești.

Construcția noului stadion al lui FC Argeș va costa peste 100.000.000 de euro, banii fiind asigurați de la bugetul de stat.

Citiți și: La 22 de ani a murit! Avea mania vitezei. Ce posta pe Instagram i-a prevestit moartea

Noul stadion din Pitești urmează să aibă o capacitate de 15.200 de locuri și va fi de categoria UEFA 4, existând posibilitatea de a găzdui meciuri internaționale.

Arena va avea panouri solare, stații de încărcare pentru mașinile electrice, spații comerciale, 14 loje, 70 de locuri pentru mass-media, o sală multifuncțională pentru celelalte secții sportive ale clubului și în jur de 550 de locuri de parcare.

 

De asemenea, terenurile pentru juniori vor fi relocate în spatele noii construcții. Construcția va avea 70.170 de metri pătrați din care peste 10.000 de metri pătrați vor fi destinați locurilor de parcare.

Actualul stadion va fi demolat, în locul lui urmând să apară noua arenă.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3