930×122 CAPRA 5

Baiculesti

PITEŞTI: FEMEIE VIOLATĂ ÎN PLINĂ STRADĂ

Pitești: Femeie violată în plină stradă. Un bărbat în vârstă de 23 de ani din comuna argeșeană Băiculești este audiat la această oră la sediul Poliției Municipiului Pitești. Individul este anchetat pentru viol.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Astăzi, în jurul orelor 4-5 dimineața, bărbatul ar fi acostat pe stradă, undeva în zona centrală a Piteștiului (Poliția Argeș nu precizează exact unde), o femeie de 26 de ani din orașul Ștefănești. Folosind forța, suspectul ar fi dus-o și ar fi violat-o într-un spațiu verde.

Un trecător ar fi observat scena și ar fi sunat la numărul unic de urgență 112. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

“Politiștii de Investigaţii Criminale din Poliția Municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor de la Secția 1 din Pitești, au prins în flagrant delict un bărbat de 23 de ani, din Băiculești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Acesta este bănuit că, în cursul dimineții, ar fi întreținut un raport sexual cu o femeie de 26 de ani din Ștefănești, împotriva voinței acesteia. Bărbatul a fost depistat de polițiști imediat după comiterea faptei.”, ne informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3