New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Pitești. Gentea, anunț de ultimă oră privind o stradă importantă

Pitești. Gentea, anunț de ultimă oră privind o stradă importantă

Citiți și: Ce i s-a întâmplat primarului în noaptea de Înviere. Gest neașteptat

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că lucrările pe strada Velișoara sunt în stadiu avansat.

Edilul a fost azi la fața locului pentru a verifica stadiul investiției.

Citiți și: Gentea, anunțul momentului despre Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul”!

”Înlocuim conductele de apă și extindem rețeaua de canalizare, astfel: 102 m conducte de apă PEHD cu diametrul nominal de 110 mm și 110 m de rețea de canalizare din PVC-KG, cu diametrul nominal de 250 mm.

Lucrarea, alături de altele din Aleea Stadionului, colonia ACH, străzile Grigorești, Balotești, Lacului, sunt parte a lucrărilor de reabilitare și dezvoltare a sistemului de apă și canalizare din programul de investiții al Apă Canal 2000 SA pe anul 2023.

Valoarea totală a lucrărilor menționate este de 3.981.700 lei, sumă prevăzută în bugetul de venituri și cheltuieli al societății.

După terminarea acestor lucrări, municipalitatea va derula procedurile pentru asfaltarea buclei Velișoara – Grigorești!”, informează primarul Cristian Gentea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Stoica Tiberiu spune:

    va mulțumesc D-le.Primar că mi-a titaiat APA.!!

  • Romică spune:

    Dar varianta GRIGORESTI – Balotesti când se asaltează? Sunt zeci de ani de când oamenii de acolo așteptă. Promisiuni numai în timpul campaniilor electorale. 😬😡

  • Popa spune:

    Facem respectuos invitația dl.primar Gentea sa vina și în Intrarea Islazului din Bănănăi să vadă bătaia pe joc la lucrările pe fonduri europene, unde la ploaie mai abundenta,apa din canalizare iese prin găurile capacelor.Apa din cimitirul municipal Prundu este drenată intenționat,direct pe terenurile noastre provacandune daune.Canalizarea promisă prin angajamentul conducerii sc.apa canal 2000,pe tronsonul de 50m, care nici la ora actuala nu au început lucrari.Asteptam să vedem dacă cineva din conducerea primăriei Pitești are ochi pentru aceste informații.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3