EcoMoto 930×122

copil

Pitești. Halal mamă! Polițiștii locali i-au găsit copilul de 4 ani în fântâna arteziană!

Pitești. Halal mamă! Polițiștii locali i-au găsit copilul de 4 ani în fântâna arteziană!

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Astăzi în jurul orei 17.20 o patrulă a Poliției Locale a municipiului Pitești a depistat în fântâna arteziană din Piața Primariei un copil de aproximativ 4 ani care era ud leoarcă și nesupravegheat.

Întrebat de polițiști de ce este acolo singur, acesta le-a spus că l-a lăsat mama lui care a plecat până la biserică și se întoarce repede.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Unul dintre polițiști a plecat în căutarea mamei, iar celălalt i-a dat jos copilului hainele ude de pe el, întrucât copilul era vădit afectat de temperatura apei, și i-a oferit o haină a sa ca să se încălzească.

Pitești. Halal mamă! Polițiștii locali i-au găsit copilul de 4 ani în fântâna arteziană!

După aproximativ 40 de minute a fost găsită și mama – o femeie în vârstă de 44 de ani din Pitești – care a recunoscut că l-a mai lăsat pe micuț singur și în alte situații.

Poliția Locală Pitești va sesiza și Protecția Copilului pentru a se face verificări mai amănunțite.

Nu este prima oară când polițiștii locali piteșteni găsesc copii care s-au pierdut de părinții lor, dar mai rare sunt situațiile în care micuții să fie lăsați în voia Domnului chiar de către mamele lor!

Foto: Poliția Locală a municipiului Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90