NOR CURIER 930X122

apa canal

Pitești. Informare oficială de ultimă oră de la Apă Canal!

Pitești. Informare oficială de ultimă oră de la Apă Canal!

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Societatea Apă Canal informează că va fi sistată furnizarea apei potabile în Pitești, după cum urmează:

,,Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, zona Turceşti, în ziua de joi 31.08.2023, între orele 9 – 12, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe str. Narciselor şi parţial str. Aleea Stadionului.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului <Extindere reţele de apă şi canalizare menajeră, str. Aleea Stadionului şi str. Narciselor, mun. Piteşti, jud. Argeş>.

Pitești. Informare oficială de ultimă oră de la Apă Canal!

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile <Lucrări programate> sau <Avarii>.”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90