EcoMoto 930×122

Catedrala Sf Gheorghe

Pitești. Le-a rămas doar credința! Sute și sute de oameni vin pentru minuni

Pitești. Le-a rămas doar credința! Sute și sute de oameni vin pentru minuni

Citiți și: Icoana Maicii Domnului „Pantanassa” a fost adusă la Pitești!

De la primele ore ale dimineții, piteștenii au luat cu asalt Catedrala Sf. Gheorghe. Ei vor să atingă icoana Maicii Domnului – ,,Paramythia” (Mângâitoarea)

Citiți și: Piteștenii stau cu orele la rând ca pe timpul lui Ceaușescu

Citiți și: Oficial! Anunț fabulos despre icoana făcătoare de minuni din Pitești

Credință mare

Oamenii sunt ferm convinși de puterea pe care o are icoana. Mai exact, Maica Domnului care este reprezentată în ea. De altfel există numeroase mărturii despre vindecări miraculoase ale celor care au atins icoana adusă de la Muntele Athos și care s-au rugat Maicii Domnului.

Se așteaptă mult

Șirul oamenilor care așteaptă și două ore pentru a atinge ,,Paramythia” se întinde de la catedrală, pe Strada Mare până spre magazinul Trivale!

Ultima zi

Mâine est ultima zi în care icoana se va mai afla în fața altarului catedralei din Pitești. Joi dimineață ,,Paramythia” va ,,pleca” spre alte zări, Maica Domnului revarsându-și harul și pentru credincioșii din alte zone ale țării.

Exemplar

În ciuda mulțimii de oameni care vor sa ajungă în fața icoanei, nu s-a înregistrat niciun incident. Într-un mod exemplar fiecare își așteaptă liniștit rândul. Jandarmii sunt la datorie însă nu a fost nevoie de intervenția lor.

Pitești. Le-a rămas doar credința! Sute și sute de oameni vin pentru minuni

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90