930 pe 122 COSTACHE

amenzi

PITEȘTI: MAGAZINE DE PIESE AUTO, „RĂSCOLITE” DE POLIȚIȘTI. DOSAR PENAL, AMENZI

Pitești: Magazine de piese auto, „răscolite” de polițiști. Dosar penal, amenzi. Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au verificat ieri 7 magazine de piese auto din municipiul Pitești.

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

La una dintre societăți a fost deschis un dosar penal „pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, conform Legii 84/1998”, anunță Biroul de presă al Poliției Argeș.

Au fost date și 6 amenzi, în valoare totală de 12.500 de lei. Trei dintre ele au fost date pentru neemiterea de bonuri fiscale, iar celelalte trei, pentru că în magazine nu erau afișate prețurile produselor expuse la vânzare.

Citiți și: Argeș. Tânăr, gest penal în toiul nopții

De asemenea, polițiștii au ridicat „aproape 30 de elemente de caroserie, susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mărci înregistrate”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Sursa citată nu precizează numele magazinelor în care au fost găsite nereguli. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache